El este marele câștigător „Românii au Talent” sezonul 11

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 31 ianuarie 2023, 15:35

Sezonul 11 Românii au talent s-a sfârșit pe 28 mai 2021. Câștigătorul a fost desemnat în urma votului telespectatorilor și a fost recompensat cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

El este marele câștigător „Românii au Talent” sezonul 11

Cu gândul la marele premiu, fiecare dintre finaliști și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia a aparținut în totalitate publicului.

Cele două semifinale ale show-ul jurizat de Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au făcut Pro TV lider de audiență în serile în care au fost difuzate, informează Pagina de media

Prima semifinală a atras în fața televizoarelor mai bine de 1,9 milioane de români la nivel național, iar cea de-a doua a avut peste 1,7 milioane de telespectatori. 

Marele câștigător Românii au talent sezonul 11 este Ana Maria Mărgean. Locurile 2 [20.000 euro] și 3 [10.000 euro] au fost câștigate de Gim și, respectiv, Art of Robots. Felicitări tuturor celor 11 finaliști!

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

„Pentru mine, pentru că am participat la fiecare sezon, pot să spun că acesta a fost cel mai spectaculos. (…) Aș vrea să transmit toată dragostea mea întregii echipe și concurenților care au făcut show-ul posibil”, a declarat Andra.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit și simțit aici alături de voi toți, de concurenți, de juriu, de toată echipa. E un puzzle imens și fiecare piesă a fost așezată prin muncă și creativitate”, a continuat Alexandra Dinu.

„Am văzut multe la viața mea, dar nu în sensul acesta, atâta revărsare de energie, emoție, creativitate și speranță. Emisiunea asta produce emoție datorită dumneavoastră concurenților”, a completat Florin Călinescu.

„Am văzut cea mai spectaculoasă finală din istoria emisiunii. Aș vrea să spun că este în primul rând meritul telespectatorilor care i-au votat pe finaliști. Asta arată calitatea telespectatorilor”, a încheiat Andi Moisescu.

Ana Maria Mărgean

Ana Maria Mărgean

Finaliștii sezonului 11 Românii au Talent au fost:

  • Remi Martin
  • Filip Cioc
  • Art of Robots
  • Dean Bowman
  • MagiTot
  • Ana Maria Mărgean
  • Daria Batschi-Beleca
  • Duo Turkeev
  • GIM
  • Rareş Trufea
  • Narcisa Ungureanu (a primit wild-card după a doua semifinală)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter