Edward Sanda, pregătit să devină tată? „Abia aștept!”

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii La Măruță alături de mama lui Olimpia și de sora mai mică, Elizabeth, Edward Sanda (23 de ani) a vorbit despre dorința lui și a Cleopatrei Stratan (18 ani) de a deveni părinți.

Edward Sanda, pregătit să devină tată? „Abia aștept!”

În timpul interviului, Edward a declarat că-și dorește să devină tată, lucru care a bucurat-o pe mama lui. „Promit că o să țin cont și o să-i îndeplinesc dorința [mamei] la un moment dat”, a spus solistul.

„Super o să fie. Abia aștept!”, a adăugat Olimpia Sanda. Vorbind despre surioara lui Edward, Cătălin Măruță a adăugat: „Tu ai grijă de ea, iar mâine-poimâine, ea va avea grijă de copiii tăi.”

„O să aibă grijă de, ce-i vine?, nepoată?”, a răspuns Edward. În luna iunie a anului trecut, în timpului unui live pe Instagram, Cleopatra și Edward au vorbit de asemenea despre copii.

„O fetiță va purta hainele mele din videoclipul piesei Ghiță, adică fetița noastră”, a mărturisit solista atunci. Aparent, cuplul își dorește o fetiță, din moment ce și Edward a menționat că surioara lui va avea grijă de nepoata, nu de nepotul ei.

Cleopatra și Edward s-au logodit în ziua în care solista a împlinit 18 ani. Mama solistului a fost fană a Cleopatrei încă de la lansarea primei sale piese, Ghiță. „Mamă soacră în curând. Ne pregătim încet-încet. (…) Eu o iubesc pe Cleopatra de când era ea mică.

Este fata pe care mi-o doresc pentru băiatul meu. Așa trebuie să arate nora perfectă, cu sufletul și caracterul ei. Așa mi-o doream eu. Nu m-am așteptat niciodată, dar dacă așa s-a întâmplat …”, a declarat Olimpia Sanda.

„Anul trecut în februarie îl observam pe Edi că dă mesaje. Mai intram pe la el pe acolo, dar nu voia să-mi spună. La câteva zile mi-a spus. A fost cea mai frumoasă zi”, a adăugat Olimpia.

Foto: Instagram

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. De ce vrea custodia totală a fiilor lor

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară! Prima imagine cu burtica

Gina Pistol radiază în ultimele luni de sarcină: „Intrigant de frumoasă!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter