Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 14 iunie 2019, 13:55
Edith Gonzalez a murit ieri, 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Vestea a îndoliat întreaga lume a telenovelelor, iar fani din întreaga lumea și-au exprimat regretul pe conturile de socializare.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, în ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a învins-o.

Edith Gonzalez va rămâne veșnic în amintirea tuturor, ca fiind una dintre cele mai mari și mai talentate actrițe de telenovele. Edith Gonzalez a făcut istorie cu rolurile sale din Corazon Salvaje (Inimă Sălbatică), Salome și Dona Barbara, însă am putut-o admira în mult mai multe telenovele, dintre care amintim: La jaula de oro (Cușca de aur), Mundo de fieras (O lume a fiarelor), Nunca de olvidare (Dragostea invinge), Mujer demadera (Pădurea blestemată).

Vezi în galeria foto de mai sus imagini de colecție cu rolurile memorabile pe care Edith Gonzalez le-a făcut în telenovele!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter