Edan, fiul lui Victor Pițurcă, încă nu poartă numele tatălui. Ce a dezvăluit Vica Blochina

De Unica.ro, pe

Vica Blochina (45 de ani) a dezvăluit recent că fiul ei, Edan (14 ani), nu poartă numele tatălui său, Victor Pițurcă (65 de ani). Inițial, antrenorul nu a crezut că Edan este fiul său, motiv pentru care Vica a solicitat un test de paternitate.

În urma testului ADN, selecționerul era obligat să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro pe lună pentru creșterea fiului său. Acum, Edan are o relație apropiată atât cu mama, cât și cu tatăl lui.

Edan, fiul lui Victor Pițurcă, încă nu poartă numele tatălui. Ce a dezvăluit Vica Blochina

„Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a declarat Vica Blochina la Pro TV.

„Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile lui, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă. Eu și Victor suntem părinți asumați care își iubesc foarte mult fiul și vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil și este o relație doar despre el, nu despre mine și Pițurcă.

Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că așa îi place. La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Pițurcă îl iubește foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!”, declara Vica Blochina în trecut, pentru Click!.

Citește și:

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Vica Blochina, în doliu. Un membru de-al familiei sale s-a stins din viață

Cum se simte Vica Blochina după accidentul rutier în care a fost implicată

Din mariajul cu Maria Pițurcă, fostul jucător de fotbal mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Claudia. După ce Vica a dezvăluit că are un fiu cu Victor Pițurcă, bărbatul a declarat: „Am greșit și îmi pare enorm de rău! Știu cât de mult suferă familia mea și mai ales soția. Este foarte greu să gândești și să-ți găsești cuvintele în astfel de momente.

Dacă aș putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere. Nu fac circ din viața mea privată și nu voi face comentarii în legătură cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia și familia sunt cele mai importante lucruri din viață”.

Pe 22 iunie 2013, fiica antrenorului, Claudia Pițurcă (40 de ani), s-a căsătorit cu Mihai Naboiu, alături de care are un fiu, Antonio Alexandru, în vârstă de 11 ani. Victor Pițurcă mai are încă un nepot, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an și jumătate. Noah este fiul lui Alexandru Pițurcă (37 de ani) și al modelului Cristina Ich (34 de ani).

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter