Dua Lipa este însărcinată? Declarația artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:12

Dua Lipa (25 de ani) a stârnit un val de speculații în mediul online după ce a publicat două fotografii pe Instagram, imagini în dreptul cărora a pus un mesaj interesant. În timpul unei apariții virtuale în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, solista a făcut primele declarații.

Cântăreața a publicat două imagini în care apare într-o rochie mini de culoare verde. În descrierea fotografiilor, artista a pus mai multe emoticoane printre care s-au numărat două biberoane și un îngeraș.

Dua Lipa este însărcinată? Declarația artistei

„Îmi place să găsesc emoticoane întâmplător. Pun un biberon, un îngeraș, sclipici. Aleatoriu. Nu am gândit înainte de a publica fotografia. Am postat-o și m-am uitat apoi la comentarii.

Cineva a întrebat: «Este însărcinată?». Apoi m-am uitat la imagine, la comentariu, la imagine, la comentariu. Îmi zic: «Cu siguranță nu arăt gravidă în imagine». Apoi văd oamenii inventând povești despre cum am transmis un mesaj criptat prin care anunțam sarcina.

Mi-am zis: «Dumnezeule, emoticoanele astea mi-au venit de hac».” Deși a șters descrierea de pe Instagram, artista a lăsat-o pe Twitter. „Nu sunt însărcinată, doar ca să clarific. Nu sunt”, a încheiat.

Din vara anului 2019, solista formează un cuplu cu modelul Anwar Hadid (21 de ani), fratele modelelor Gigi (25 de ani) și Bella (24 de ani) Hadid. Și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu al premiilor AMA în noiembrie 2019.

„Sunt foarte confortabilă în relații, mai mult decât alte persoane. Ne trezim pe la 9:00-9:30, facem duș, ne îmbrăcăm, luăm micul dejun, scoatem câinii afară, poate facem niște yoga.

Luăm prânzul, petrecem timp împreună, ne uităm la un film, ne jucăm cu animalele noastre de companie”, a declarat artista în ianuarie 2021 pentru revista Rolling Stone.

Înaintea relației cu Anwar, solista a format un cuplu cu bucătarul Isaac Crew timp de 3 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța din platoul unei emisiuni TV

Prima iubită a lui Edward Sanda a murit: „Din păcate, s-a ridicat la cer”

Bianca Drăgușanu a confirmat zvonurile despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter