Doru Todoruț, despre relații: „Am o viață completă acum”

De Unica.ro, pe

Doru Todoruț (43 de ani), solistul trupei Deepcentral, și Rocsana Daliana Todoruţ au divorțat în urmă cu 7 ani. Rocsana și Doru au împreună trei fiice, Rebecca (10 ani) și gemenele Eva și Natalia (8 ani).

„A fost o decizie comună aceea de a nu vorbi despre divorț. Copiii trebuie să se bucure de copilărie, adulții mai fac greșeli. Ca părinți relaționăm foarte bine, mai bine decât atunci când eram împreună. Există înțelegere și liniște”, declara în trecut solistul, potrivit Click!.

Doru Todoruț, despre relații: „Am o viață completă acum”

Recent, tot pentru Click!, artistul a vorbit deschis despre relații: „Mi-a fost frică de singurătate. De curând am scăpat. Scapi de singurătate în momentul în care îți dai seama că tu fugi de tine, de problemele tale, de frustrările tale, de faptul că nu ești perfect.

Trebuie să stai cu tine de vorbă și să te îndrepți. Ceea ce nu este simplu, nu este confortabil, mai bine stai la televizor cu un prieten sau ieși. Am deprins o reținere, dar nu în a-mi afișa sentimentele, ci în a mai avea o relație.

Chiar nu simt nevoia, sunt foarte bine cu mine, cu fetele. Dacă nu aveam fetițe probabil că lucrurile erau ușor diferite. Am o viață completă acum. Nu spun că exclud, dar în momentul de față sunt atât de bine, încât nu aș schimba nimic”.

A fost dat în judecată de fosta soție pentru pensie alimentară

„Eu am plătit pensie alimentară fetelor, doar că a fost mai mică, din cauza pandemiei care ne-a blocat economic, financiar și profesional. Nu știu cum să gestionez situația altfel.

Am dat pentru fetițele mele jumătate din sumă, rămânând ca acum, în instanță, să vedem cum se vor soluționa problemele. Ea a cerut executare silită.

Nu mai este nimic de făcut decât să lăsăm să se întâmple așa cum prevede legea”, a declarat artistul la începutul lunii noiembrie pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

„Petrec timp cu fetele. Pentru că aveam un program încărcat înainte de pandemie, programul de vizită a fost fixat ca unul flexibil. (…) Vorbim la telefon zilnic. Ne vedem video.

Avem o relație părinte-copil sănătoasă, solidă și ne bucurăm unul de alții. Eu și fosta parteneră am luat deciziile noastre în viață, dar sunt prezent aici pentru fetițele mele și restul ca valul trece”, a mai declarat.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter