Doliu în presa sportivă. Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la doar 29 de ani

De Adelina Duinea, pe

Jurnalistul sportiv Mihai Dolinschi s-a stins din viață la vârsta de doar 29 de ani. Cauzele decesului sunt încă necunoscute la acest moment.

Doliu în presa sportivă. Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la doar 29 de ani

Luni seară, 19 iulie 2021, Mihai Dolinschi a fost găsit de către câțiva apropiați fără suflare în locuința lui din București. Mihai Dolinschi a fost comentator și moderator la Telekom Sport și Look Sport. În anul 2018, Dolinschi a fost declarat cel mai bun tânăr jurnalist sportiv din România.

„Astăzi (n.r. luni, 19 iulie 2021) o altă tragedie ne-a lovit din plin – cel mai talentat tânăr jurnalist pe care l-am cunoscut, Mihai Dolinschi, ne-a părăsit și el, la doar 29 de ani. E nedrept, pentru că Mihai era tânăr, pasionat și plin de calități. Noi, ca breaslă, am pierdut. Condoleanțe familie și… lumină. RIP”, a scris jurnalistul Vlad Enăchescu.

Mihai Dolinschi era pasionat de fotbal și baschet, fiind unul dintre comentatorii meciurilor din NBA difuzate în România. O bună perioadă de timp, jurnalistul a comentat doar meciuri de fotbal, ulterior făcând tranziția către baschet.

Citește și:

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

Cristina Cioran a născut înainte de termen. „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

„A fost o trecere ușor dificilă, pentru că nu mai comentasem un alt sport de echipă, în afara fotbalului. Mai comentasem 3 meciuri de tenis, dar în urmă cu 3 ani. Totuși, faptul că l-am avut alături pe Cosmin Petrescu m-a ajutat să îmi îmbunătățesc comentariul de la meci la meci.

Joc baschet cam o dată pe săptămână în parc cu vărul meu, Andrei Cristian Cușu, care evoluează la echipa U-18 a Voluntariului și a făcut parte la 3 meciuri și din echipa de seniori din prima ligă. Am practicat, dar aș putea spune la un nivel semi-profesionist.

Pasiunea pentru baschet a început de la o vârstă fragedă, când mătușa mea, Monica Dolinschi pe atunci, evolua la naționala României de senioare și la ACRO sau Rapid la nivel de club. Eu pot să spun că am practicat la nivel semi-profesionist”, spunea Mihai Dolinschi în urmă cu mai mult timp.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter