Disputa dintre Meghan Markle și Kate Middleton s-a încheiat, după intervenția Prințului Charles

De Oana Savin, pe
Disputa dintre Meghan Markle și Kate Middleton ar fi luat sfârșit după ce Prințul Charles a intervenit și „le-a dat cap în cap”, când Familia Regală a stat împreună la Sandringham de Crăciun.

Se pare că disputa dintre cele două ducese s-a încheiat datorită intervenției Prințului de Wales, potrivit unui expert regal.

Biograful Prințesei Diana, Robert Jobson, a afirmat că Prințul Charles „le-a dat cap în cap” în perioada Crăciunului pentru a termina cu orice fel de neînțelegere între ducese.

Cred că nu există fum fără foc. Consider că au fost puțin exagerate dar cu sigurnață au existat câteva probleme între cele două doamne și chiar și între cei doi prinți”, a declarat Jobson citat de Mirror Online.

Există un strop de adevăr între zvonuri. Sunt sigur că de Cărciun Prințul Charles le-a dat cap în cap și se poate vedea asta în fotografiile în care apar mergând împreună în linie. Dar, ca să fiu sincer, pare că ar fi fost împinse împreună în linie”, a explicat expertul.

Meghan și Harry au părut fericiți și relaxați alături de Kate și William și de restul Familiei Regale, în timpul slujbei de Crăciun de la Biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.

Cele două cupluri au râs și au glumit în timp ce au salutat mulțimea adunată pentru a trage cu ochiul la chipurile regale.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter