Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 31 ianuarie 2020, 12:34
Dupã o binemeritatã pauzã din industrie, în care viața i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute și apreciate tinere actrițe din România se pregãtește pentru o revenire în forțã pe micile ecrane, în calitate de gazdã a celui mai iubit reality show matrimonial. Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia sã o urmãreascã pentru prima oarã în rolul de prezentator al unui reality show. 

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață,  autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.

Înainte de a primi aceastã propunere, Diana nu lua în considerare un job care sã o ținã zilnic, chiar și pentru câteva ore, departe de băiețelul ei, de a cărui creștere își propusese să se ocupe exclusiv până la vârsta de doi ani. „Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, mai spune aceasta. 

Diana Dumitrescu este cunoscutã publicului atât pentru roluri principale în seriale românești, cât și pentru aparițiile sale în lungmetrajele “Minte-mă frumos”, “În film la Nașu’”, “Hot Shorts” sau “A Royal Christmas”. 

În curând, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter