Dezvăluirile șocante ale foste iubite a lui Costin Mărculescu: „Îi plăcea să facă baie noaptea, cu lumânări”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:35
Actorul Costin Mărculescu a fost găsit decedat în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi, într-o stare avansată de descompunere.

Costin Mărculescu, în vârstă de 50 de ani, se pare, ar fi suferit un infarct sau un atac cerebral, ancheta IML fiind încă în desfășurare. Cu toate că au existat zvonuri care susțin varianta sinuciderii, fosta iubită a actorului a făcut câteva dezvăluiri care înlătură această posibilitate. Aceasta susține că excesele pe care le făcea i-ar fi adus sfârșitul:

„El se simțea rău și când era cu mine, având în vedere că eu îl știu cel mai bine. Stăteam mereu cu el, nu pleca niciunde fără mine. Avea probleme cu inima și făcea atacuri de panică, chemam salvarea, îi dădea pastile. Se plângea la mine de trecutul lui, avea și depresie. Lui îi plăcea să facă baie noaptea, cu lumânări. Îi plăcea să bea și cred că a băut și a combinat cu medicamente și probabil a făcut infarct”, – a declarat fosta iubită a lui Costin Mărculescu, conform cancan.ro.

Citește și – Cum a fost găsit Costin Mărculescu de polițiști

Mara Bănică, bună prietenă de-a actorului, a spus, de asemenea, că ea consideră că, deși avea probleme finianciare și intrase în depresie, Costin Mărculescu nu s-ar fi sinucis, ci ar fi suferit un infarct, el având de câțiva ani probleme cu inima.

Citește și – Costin Mărculescu, mesaj despre propria moarte: „Voi pleca printre stele”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter