Detalii mai puțin știute despre fostul mariaj al lui Răzvan Simion

De Unica.ro, pe

Timp de 15 ani, Răzvan Simion (40 de ani) a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, DA BRAVO!, Răzvan s-a abținut să vorbească despre fostul lui mariaj.

Detalii mai puțin știute despre fostul mariaj al lui Răzvan Simion

„Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul mănușa”, a spus Bobonete. „Hm? N-aș specula…”, a completat prezentatorul Neața cu Răzvan și Dani. „Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aduceam berea la pisoar, în club… ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca, la un moment dat, să o calce tramvaiul.

Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar, la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus”, a mai spus Mihai Bobonete în podcastul său, unde l-a avut invitat pe Răzvan Simion.

Moderatorul a râs în timpul în care Bobonete a vorbit, iar subiectul a fost imediat apoi schimbat și centrat către copiii perechii. Ianca și Tudor locuiesc cu mama lor în Timișoara.

„Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, toate ustensilele cu care se dă. Strânge bani de motor acum”, a mai spus Răzvan.

După divorțul de Diana, o sursă apropiată cuplului mai spunea: „M-am bucurat că s-a despărțit de Diana. Săracul Răzvan, la cât a tras cu soția lui… Din gelozie, îl teroriza!”.

„În turneele cu mai mulți artiști, seara, după concert, ieșea toată trupa la terasă. Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul. Diana era de o gelozie cruntă. Și el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă și posesivă, chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea, îi comanda să se ducă imediat în cameră.

Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva și pleca imediat în cameră. Era terminat și nu-i zicea nimic, era super cuminte. Cât de geloasă și de nebună să fii să-i faci așa ceva?! Doamne ferește să dai peste așa ceva!”, a mai spus sursa, potrivit Click!.

Citește și:

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au publicat primele imagini împreună

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cine este, de fapt, iubita lui Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

„Sunt relații care ard repede, dar care stau pe făgașul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, mai spunea și Răzvan, după mai mulți ani de la divorț.

Răzvan formează de aproape un an un cuplu cu Daliana Răducanu (29 de ani), arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

În noiembrie 2020, Diana s-a logodit cu iubitul ei, Radu Biță, om de afaceri din Timișoara. „Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, spunea Radu Biță anul trecut, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter