Demi Moore ar putea fi acuzata de pedofilie, după ce s-a sărutat cu un minor

De Amelia Matei, pe
O înregistrare mai veche cu Demi Moore, în care actrița sărută pasional un adolescent în vârstă de 15 ani, a stârnit controverse pe Internet.

Tânărul din imagini este actorul Philip Tanzini, cu care actrița juca în serialul „General Hospital”. Înregistrarea video, care datează din anul 1982, a fost făcută la o petrecere organizată de Tanzini, cu ocazia împlinirii vârstei de 15 ani. La acea vreme, Demi Moore avea 19 ani.

Filmulețul durează cinci minute și se poate vedea cum vedeta îl surătă de trei ori pe mai tânărul său coleg de platou.

„Îl iubesc mult. Este unul dintre oamenii mei favoriți”, a susținut actrița în fața camerei, care la acea vreme era căsătorită cu Freddy Moore. „Îl iubesc pe Philip și el este singurul de care sunt îndrăgostită”, a adăugat aceasta.

„Ne vom căsători, apropo. Nu-l lăsaţi pe soţul ei să afle”, a glumit Tanzini.

Deși materialul video a fost făcut cu mai bine de 30 de ani în urmă, aceasta a început să fie redistribuit din nou pe Internet în urma scandalului sexual de la Hollywood, în urma căruia actorii Dustin Hoffman și Kevin Spacey au fost acuzați de pedofilie.

Prima oară, înregistrarea video în care Demi Moore apare sărutându-se cu un minor, a fost făcută publică în anul 2012 și a strâns milioane de vizualizări pe Youtube.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter