Decizia lui Mihai Trăistariu după ce Italia a câștigat Eurovision 2021: „Mi-am jurat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 mai 2021, 09:45
Mihai Trăistariu a luat o decizie importantă după ce reprezentanta Italiei, trupa Måneskin, a câștigat Eurovision 2021. Artistul român a participat la competiția muzicală în 2006 și a ocupat locul 4. 

Mihai Trăistariu a avut prima reacție după ce grupul rock Måneskin a câştigat Eurovision 2021. Artistul a luat o decizie importantă și a mărturisit că va face tot posibilul ca planurile sale să reușească.

„Eurovision. Finala. Surpriză totală. Ca și în anul meu – 2006… rockerii din toată lumea s-au coalizat și… Italia a câștigat. Nu era în Top 10 la mine însă am simțit că sunt artiști. Am simțit că ar putea câștiga.
P. S.: Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision ! Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putință să câștig locul I la CEL MAI MARE CONCURS DE MUZICĂ DE PE PĂMÂNT. Aștept piesa aia… cea mai tare! Un… Tornero la pătrat! Găsim? Hai! Curaj, compozitorilor!” a transmisc cântărețul pe rețelele de socizaliare.

Artistul a vrut să concureze la Eurovision 2021 pentru o altă țară

Mihai Trăistariu a fost atât de nemulțumit de alegerea TVR de a o trimite pe Roxen la Eurovision încât s-a gândit să participe și el la competiția muzicală din acest an, dar pentru o altă țară.
„Vreau piesă pentru Eurovision 2021. Din fericire, nici nu mă gândeam la România. Și chiar am vorbit cu trei compozitori și ne gândim deja pentru altă țară. Am vrut, dar dacă nu se poate, merg pentru altă țară, Slavă Domnului sunt o grămadă care vor. Dar dacă ei o trimit pe Roxen și știam că o trimit și la anul cu altă piesă, n-am cum să mă preocup de România. Au câștigat și alții din alte țări. Până și Celine Dion din Canada a concurat pentru Elveția, deci se poate” – declara artistul în 2020.

Reacția lui Mihai Trăistariu după ce Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021

Reacția lui a fost una dură și după ce a urmărit semifinala în care Roxen a pierdut calificarea pentru marea finală.
„Pe Roxen am premiat-o când era mică. Mi-a placut dintotdeauna MULT glasul ei. I-am promis chiar un duet încă de pe atunci. Legat de prestația ei de la Eurovision-ul din seara asta… Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi : piesa asta a primit-o – pe asta a cântat-o ! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio.. dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu… cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște.

Sau poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate  faptul că e prea mică, prea necoaptă pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta, nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate. Eu văd tot timpul că țara noastră are o limită peste care nu poate trece. Și de asta nu culegem punctaj – pentru că noi nu venim cu ceva WOOOW niciodată. Păcat!”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter