De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Prima declarație a celor doi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 iunie 2018, 12:54
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca unul dintre cele mai populare cupluri ale momentului să se destrame, însă iată că cei doi au decis că nu mai pot continua împreună.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță, pe nume Sofia Natalia, în vârstă de aproape 2 ani, însă, se pare, nu a reușit să consolideze suficient de mult relația părinților săi. Conform unor declarații ale apropiaților, cei doi deveniseră foarte reci unul cu celălalt, motiv care a dus la separare: De fiecare dată când se întâlneau la serviciu vorbeau ca doi amici sau nici nu se mai băgau în seamă. S-au răcit lucrurile între ei”a declarat o persoană apropiată cuplului pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au declarat că vor rămâne în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună: „Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar ştim că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenţei noastre. Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi şi, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim şi sperăm ca orice speculaţie să se oprească aici. Vă mulţumim şi vă asigurăm de toată aprecierea şi afecţiunea noastră!“ – au declarat cei doi pentru wowbizz.

Bianca Dragusanu, victor slav si sofia natalia, fetita lor

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Citește și – Premieră în Familia Regală Britanică: va avea loc prima căsătorie gay

Citește și – Ce mai face și cum arată azi Eva Kiss. Artista are 65 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter