De ce se declară îngrijorat Prințul Charles pentru copilul Ducilor de Sussex

De Ioana Tătaru, pe
Aflat într-o vizită oficială, în Ghana, Prințul Charles a făcut declarații surprinzătoare legate de viitorul copil al lui Harry și Meghan! Mai precis, acesta se declară profund îngrijorat pentru viitoarele generații din care va face parte și viitorul său nepot.

Prințul Charles se teme că viitoarele generații vor suferi din cauza poluării masive

Prințul Charles se teme că din cauza poluării masive a mediului, viitoarele generații vor avea de înfruntat „o lume complet afectată și distrusă”. Potrivit presei internaționale, prințul a declarat că se teme pentru sănătatea viitorului nepot: „mă pregătesc să am un nepoțel și cred că și o parte din voi sunt în această situație. Mi se pare că suntem nebuni dacă îi aruncăm într-o lume complet poluată, afectată, de-a dreptul. Toți copiii merită un viitor mai bun!”, a declarat Prințul Charles.

Printul Charles in Ghana

Prințul Charles este de părere că trebuie să se schimbe complet modul prin care deșeurile sunt aruncate sau reciclate

Prințul s-a declarat îngrijorat în privința modului, prin care, anual, tone de plastic poluează mările și oceanele. El este de părere că trebuie să se schimbe complet modul prin care deșeurile sunt aruncate sau recliclate.

De curând, Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că așteaptă venirea pe lume a primului său copil, în primăvara anului 2019. Copilul Ducilor de Sussex se va naște la Spitalul St. Mary Paddington, din Londra, în același loc unde a născut și Ducesa de Cambridge, dar și locul unde a venit pe lume Prințul Harry, în 1984.

Megan Markle si Harry

Citește și: „Meghan Markle a primit un cadou adorabil pentru bebelușul ei”

„Pe cine ar putea angaja Prințul Harry și Meghan Markle dădacă pentru copilul lor. Este celebră în rândul vedetelor”

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter