De ce s-au despărțit Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 martie 2023, 11:46

Nicoleta Luciu (40 de ani) și Dinu Maxer (43 de ani) au format un cuplu timp de 8 ani înainte ca actrița să pună punct relației. Deea Maxer (28 de ani), soția artistului, a dezvăluit recent care a fost motivul despărțirii.

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Andreas (8 ani) și, respectiv, Maysa (1 an). La Antena Stars, Deea a dezvăluit motivul despărțirii dintre Nicoleta Luciu și actualul ei soț.

De ce s-au despărțit Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

În vara anului 2005, după ce Nicoleta s-a despărțit de el, Dinu a declarat: „În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look.

Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”.

„Când ne-am cunoscut, eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copii și nici căsătorie!”, a dezvăluit Deea Maxer la Antena Stars. „Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci, femeia își dorea copii!”

Nicoleta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai lor. Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (12 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani).

Citește și:

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez cu actorul Ben Affleck

În septembrie 2020, sora Nicoletei, Iuliana Luciu (33 de ani), a dezvăluit adevăratul motiv al retragerii actriței. Potrivit acesteia, deși cei patru copii ai săi îi oferă Nicoletei puține șanse de a reveni pe micul ecran, nici proiectele nu sunt suficient de numeroase, motiv pentru care nu ar avea în ce producții să apară.

„Trebuia să mergem în Asia Express, dar nu s-a mai întâmplat minunea. Și momentul ăla rămânea în istorie. Am fi câștigat 100%. Eu mă arunc cu capul înainte”, a spus Iuliana Luciu atunci, potrivit Spynews.

Dinu Maxer nu-și dorea o familie în timpul relației cu Nicoleta, fiind marcat de trauma pe care a trăit-o în copilărie, când și-a pierdut fratele într-un accident de tramvai. „Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț.

Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a mai declarat Deea Maxer la Antena Stars.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter