De ce s-au despărțit ducesa Kate și Prințul William la începutul relației lor

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 27 august 2019, 16:17
Acum au o căsnicie de invidiat și trei copii superbi, însă Prințul William și Kate Middleton au trecut, la începuturile relației lor, printr-o despărțire dureroasă. Mulți s-au întrebat care a fost motivul acestei despărțiri, însă până acum nimeni nu a vrut să dezvăluie prea multe.

O expertă în familia regală susține că de vină ar fi fost ducesa de Cambridge care ar fi fost copleșită de relația cu un prinț.

„Cred că și-a dat seama la ce s-a înhămat și ce povară e. E o pedeapsă pe viață să te măriți cu un membru al familiei regale”, a afirmat Judy Wade citată de The Mirror.

Deși nu au spus niciodată care a fost motivul despărțirii care a durat câteva luni, William și Kate au vorbit deschis despre efectele ei.

Eram amândoi foarte tineri și încercam să ne dăm seama cine suntem. Eram și diferiți. Am încercat să ne găsim pe noi înșine, aveam nevoie de spațiu și a fost mai bine”, a afirmat ducele de Cambridge.

În același timp, Kate a recunoscut că a fost nefericită pe perioada despărțirii de William, însă crede că a fost o idee bună.

Nu eram deloc fericită, dar m-a făcut mai puternică. Afli lucruri pe care nu le bănuiai despre tine. Cred că, atunci când ești tânăr, o relație te poate consuma”, a explicat ducesa.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună trei copii: Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (1 an).

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate și William.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter