De ce refuză Iulia Vântur să vorbească despre relația ei cu Salman Khan

De Unica.ro, pe

Iulia Vântur (40 de ani) a revenit din India în România din cauza situației pandemice din țara asiatică. Iulia este stabilită în India deja de câțiva ani buni. Acolo, prezentatoarea de televiziune are o carieră de succes în muzică și film.

Iulia formează în prezent un cuplu cu celebrul actor Salman Khan (54 de ani). Cu toate acestea, Iulia refuză să vorbească despre relația lor. Invitată în podcastul găzduit de Mihai Morar (39 de ani), Fain & Simplu, Iulia a dezvăluit motivul real din cauza căruia nu vrea să vorbească despre partenerul ei.

De ce refuză Iulia Vântur să vorbească despre relația ei cu Salman Khan

„Oamenii de acolo, din India, păstrează respectul pentru relațiile personale, intime, nu intră în ele cu presă, cu declarații, cu tot felul de expuneri. Există presă mondenă, dar oamenii păstrează pentru ei relațiile lor.

Presa nu are acces la viața intimă a oamenilor. O relație care nu este expusă atât de mult public are mult mai multe șanse să reziste. În momentul în care intervine publicul, intervine presa, este o presiune în plus”, a mărturisit Iulia.

Citește și:

Jason Sudeikis are o nouă iubită după 1 an și jumătate de la despărțirea de Olivia Wilde

Cardi B este însărcinată cu al doilea copil. Primele imagini cu burtica

Alina Ceușan și-a pus implanturi mamare. Primele fotografii după intervenția estetică

Iulia și Salman formează un cuplu din anul 2012. În ciuda celor precizate de ea, Times of India a realizat un întreg desfășurător al relației lor, incluzând și numeroase fotografii surprinse de către paparazzi.

În trecut, despre relația ei cu actorul, Iulia mai spunea: „Suntem pe același vibe creativ. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim.

Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață. Nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter