De ce nu vrea Delia să facă un copil acum

De Unica.ro, pe

Delia Matache nu obișnuiește să vorbească adesea despre faptul că nu are copii, dar în urmă cu câteva zile, artista i-a făcut câteva mărturisiri interesante Andrei, în podcast-ul pe care aceasta îl moderează.

Invitată de colega sa de breaslă la o discuție lejeră despre viața profesională și persoanlă a Deliei, soția lui Răzvan Munteanu a dezvăluit că atunci când va veni momentul, va fi o mamă bună, dar, deocamdată, îi este teamă să se gândească la aducerea unui copil pe lume.

Citeşte şi: Actorul Kevin Guthrie, condamnat la trei ani de închisioare pentru agresiune sexuală

Citeşte şi: Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Citeşte şi: Andreea Raicu, poză nud Instagram: „Mai sunt și altele. Să le postăm… ?”

Citeşte şi: Ce nu suportă Andra la Cătălin Măruță. „Pierde niște lucruri”

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Delia simte că trebuie să mai amâne momentul în care va deveni mamă pentru prima dată.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai dezvăluit jurata de la „X Factor”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter