De ce nu va participa Meghan Markle la ceremonia în memoria prințesei Diana

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 14:02

Pe 1 iulie, Prințul Harry va merge în Marea Britanie pentru ceremonia de inaugurare a unei sculpturi ce o înfățișează pe mama sa și a Prințului William, regretata Prințesa Diana. Statuia marchează 60 de ani de la nașterea ducesei de Wales, iar, în cadrul ceremonei, Harry va ține un discurs în memoria mamei sale. De data aceasta, Prințul Harry se va duce singur în Londra pentru eveniment, Meghan Markle fiind nevoită să stea acasă, în SUA, cu fetița nou-născută și cu fratele ei, Archie (2 ani).

Cu toate că motivul pentru care Markle nu se va duce cu soțul ei în Londra este destul de logic, jurnaliștii britanici spun că totul este doar un pretext pentru ca ducesa de Sussex să nu dea ochii cu familia regală britanică.

Citeşte şi: Cât va dura căsnicia dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Răspunsul clarvăzătoarei Prințesei Diana

Citeşte şi: Un bărbat transgender a născut două fetițe. El și-a ascuns sarcina spunând că are burtă de la bere

Citeşte şi: VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, veri

De ce nu va participa Meghan Markle la ceremonia în memoria prințesei Diana

“Nu cred că mai este îndrăgită de familia regală sau de publicul britanic. Cred că preferă să rămână în California cu micuții. Nașterea fetei Lilibet îi dă un pretext ideal pentru a nu veni. Totul poate fi văzut ca o lovitură primită de familia regală, dar sunt de părere că gestul ei este doar un alt element adăugat listei lungi de lovituri care s-a creat deja de mult timp”, a spus jurnalistul Phil Dampier, potrivit metro.co.uk.

Meghan Markle a adus pe lume cel de-al doilea copil pe 4 iunie 2021. Fetița a primit numele de Lilibet-Diana, în semn de respect pentru Regina Elisabeta a II-a și pentru mama lui Harry, Prințesa Diana. Lilibet era alintul folosit de regretatul Prinț Philip pentru Regina Elisabeta.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter