De ce nu se căsătoresc Miki de la K-pital și iubitul ei? Formează un cuplu de 18 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 11:01

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Miki de la K-pital și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, au vorbit despre relația lor. „Am avut și perioade grele peste care am trecut tocmai datorită faptului că puteam să facem compromisuri unul pentru celălalt. Altfel nu am fi trecut peste”, a spus Răzvan.

De ce nu se căsătoresc Miki de la K-pital și iubitul ei? Formează un cuplu de 18 ani

Întrebați de ce nu-și doresc să se căsătorească, Răzvan a mai spus: „Noi amândoi am mai fost căsătoriți, eu am trecut printr-o nuntă, ea a trecut printr-o nuntă”. „Noi nu ne punem baza în acel petic de hârtie. Sunt anumite femei care vor hârtia aceea. Eu nu sunt disperată după căsătorie”, a spus și artista.

„Eu de mică nu mi-am dorit, de exemplu, să fiu prințesă, să fiu îmbrăcată în mireasă, nu. Dacă eram crescută așa, prințesă, poate că-mi doream [să mă recăsătoresc]”, a mai spus.

Imagini cu perechea găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Perechea s-a logodit, de fapt, cu 17 ani în urmă. „Stăteam în garsonieră pe vremea aia”, a spus Miki. „Au trecut 17 ani de atunci”, a completat Răzvan. „Nu mai știu exact. Trebuia să mergem undeva. El, chiar în hol, când să ieșim din casă, mi-a dat inelul.”

„Mi s-a părut mie că ai mâna goală pentru evenimentul ăla și am zis să-ți dau un inel”, a adăugat Răzvan. „Eu am spus da. A fost simplu”, a încheiat Miki. Totodată, solista a mărturisit că pe ea o impresionează gesturile mici, nu cadourile spectaculoase.

Solistei nu-i plac surprizele 

„Tot timpul îmi aduce flori”, a mai spus Miki. În trecut, din dorința de a o surprinde plăcut, Răzvan i-a oferit cadou o mașină. „I-am comandat o mașină pe care și-o dorea foarte mult. Aia se făcea peste mări și țări la comandă. A venit în trei luni.”

Fiindcă el era plecat din București, a rugat un prieten să cumpere un buchet de flori, să-l așeze pe capota mașinii și să o roage pe Miki să coboare. „În primul rând că am coborât în pijamale, îl cunoșteam pe Mihai, deci n-avem nicio [problemă].

Erau toate vecinele la bloc. (…) Nu știam cum să reacționez. (…) La mine se trage din copilărie. Nu sunt obișnuită să primesc cadouri mari. Dacă-mi dai ceva mic mă bucur”, a mai mărturisit cântăreața. „De atunci o întreb ce vrea, nu-i mai fac surprize”, a mai spus Răzvan.

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția Reginei Elisabeta a II-a după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah

Gina Pistol a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă. Primele declarații ale lui Smiley

Ce a făcut Teo când un coleg de clasă i-a zis Maiei că este adoptată: „Era unul care o chinuia!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter