De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 aprilie 2021, 17:44

Invitat recent în platoul emisiunii Star Matinal, artistul Dan Bittman (58 de ani) a spus de ce el și Mihaela Rădulescu (51 de ani) nu s-au căsătorit. Solistul și vedeta de televiziune au format un cuplu în anii 1990. Deși relația lor s-a sfârșit, cei doi au vorbit întotdeauna frumos unul despre celălalt, dovadă stând inclusiv ultimele declarații ale cântărețului.

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

„Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru. E cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a declarat Dan Bittman, potrivit Spynews.

Artistul și fosta lui parteneră de viață, Liliana, au împreună trei fii, Alexandru, Patrick și Mark Bittman. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Alex se prezintă artistic Alex & Tugay, sub propriul proiect de muzică trap.

În timp ce mezinul, Mark, cântă la chitara electrică. Fiul mijlociu al solistului, Patrick, este pasionat de fotbal, fiind legitimat în cadrul unui important club, relatează Libertatea.

Dan și Liliana au format un cuplu și o familie timp de 25-26 de ani. Perechea nu s-a căsătorit niciodată. „Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne țină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu își dorește.

Dan Bittman și mama celor trei fii ai lui nu și-au dorit să se căsătorească

Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația …”, declara Dan Bittman în urmă cu ceva timp. „La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început.

De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul”, a mai spus Dan Bittman recent la Antena Stars, mai relatează Spynews.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum s-a simțit actrița Vichi Raileanu în timp ce filma scene intime alături de actorul George Piștereanu

Cine sărută mai bine – Adrian Nartea sau George Piștereanu? Victoria Răileanu a răspuns

Elsa Hosk a comparat experiența ei cu nașterea naturală cu „întunericul unui film horror”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter