De ce nu este Cristi Mitrea trecut în certificatul de naștere al fiului său

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Cristi Mitrea (39 de ani) a vorbit despre relația dintre el și Andreea Mantea (34 de ani), dar și despre cea dintre el și fiul lor. Luptătorul și prezentatoarea TV au împreună un fiu, David, în vârstă de 6 ani.

„S-ar putea multă lume care urmărește podcastul să zică: «Cristi Mirea? Băi, nu e băiatul ăla care a fost la Burlacul?»”, a spus Cătălin Măruță, iar Cristi a continuat: „E băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare?”.

„Povestea e alta, am fost la Burlăcița, problema e că nu am mai vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig oriunde m-ai pune”, a continuat sportivul. „Pentru mine a fost și este tot timpul un subiect foarte sensibil [cel legat de fiul lui].

Prin prisma a ceea ce am trăit eu în copilărie și prin prisma situației în care ne aflăm în momentul de față, pentru că nu pot să mă ascund și nici nu-mi doresc”, a adăugat.

De ce nu este Cristi Mitrea trecut în certificatul de naștere al fiului său

„Recunosc (…) eu n-am spus niciodată nimic despre acest subiect [despre David]. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am o discuție de la bărbat la bărbat cu el”, a mai spus.

„Răspunsul la «nu ți l-ai dorit» (…) este că alesesem să termin relația, eram plecat demult și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a transmis că Andreea era însărcinată și că, indiferent de ce s-a întâmplat între noi, ea păstrează copilul. 6-7 luni am fost împreună, luni în care nu am discutat despre a avea un copil.

Eu am considerat că e musai ca lucrurile astea să se facă din dragoste și de comun acord. Da, [am iubit-o pe Andreea]. Eu n-am crezut mult timp [că era însărcinată]. Am crezut că e o încercare de a mă aduce înapoi. (…)

Citește și: 

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Lora se retrage de la Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

După aceea, știind istoria noastră, știind modul de funcționare a creșterii unui copil care stă ba la mamă, ba la tată, cum să spun, trebuie să fiu eu bine cu mine ca să am ce să-i transmit copilului. Nu mi-aș dori să crească copilul într-un mediu cu o energie foarte proastă în care sunt certuri, discuții, tonuri ridicate.

Relația cu Andreea a fost cu de toate, și cu bune și cu… toxică. Nu există nu am vrut [să fiu trecut pe certificat]. Nimeni nu m-a întrebat. N-am avut discuția, aveam o comunicare întreruptă. Eu nu cred că ești mamă sau de tată dacă e scrisă titulatura aceea”, a completat sportivul.

„Te-ai gândit că ar putea să nu fie al tău copilul?”, a intervenit Măruță. „Da”, a răspuns Cristi Mitrea. Luptătorul a lipsit din viața fiului său până la vârsta de „2 ani și ceva, 3 ani”.

„Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm. Cert e că mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva. Mi-am dorit foarte mult să mă duc să mă apropii, prin prisma a ceea ce am trăit când eram mic.

Îmi doream să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea. Am avut niște discuții, negocieri, s-au întâmplat și am început ușor, ușor să dezvolt această relație cu David care este magnifică, liniștitoare, te echilibrează, îți dă un nou țel în viață”, a încheiat sportivul.

Foto: Instagram; Captură YouTube; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter