De ce nu a primit fiul lui Meghan Markle un titlu regal

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 09 martie 2021, 16:17

Duminică, 7 martie 2021, într-un interviu oferit lui Oprah Winfrey (67 de ani), Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (37 de ani) au vorbit despre tot ceea ce i-a determinat să se separe de familia regală a Marii Britanii. Printre altele, cuplul a vorbit despre fiul lor Archie.

Meghan și Harry au devenit părinți în luna mai a anului 2019. „În lunile acelea de sarcină, cam în perioada asta acum doi ani, exista o conversație de genul: «El nu va avea securitate, nu va primi un titlu regal». Plus îngrijorări și conversații referitoare la cât de închisă va fi culoarea pielii lui la naștere”, a spus Meghan.

Harry ar fi avut „câteva conversații” cu membrii familiei sale despre, în cuvintele lui Oprah, „cât de închis la culoare” ar putea fi Archie la naștere. „În mod potențial, și ce ar însemna asta și cum ar arăta”, a mai spus Meghan, fără a dezvălui identitatea respectivelor persoane. „Cred că le-ar face rău”, a specificat.

De ce nu a primit fiul lui Meghan Markle un titlu regal?

„Erau preocupați că va fi prea închis la culoare și că asta ar fi o problemă? Asta spui?”, a întrebat Oprah. „Nu am putut să aflu de ce, dar, dacă asta presupui, pare o presupunere destul de sigură, ceea ce a fost greu de înțeles, corect?”, a răspuns Meghan.

Totodată, fosta actriță a precizat că ea și Harry nu au avut niciun cuvânt de spus în privința titlului primit de Archie. „Nu este o decizie pe care am fi putut-o lua noi”, a spus.

„Deși văd clar cum funcționează aceste titluri, cu bune și rele, și din experiența mea cu durerea, nu mi-aș dori același lucru pentru fiul meu, dar era dreptul lui la naștere, un drept pe care să-l accepte sau nu când va crește.”

În timpul sarcinii, Meghan și Harry au fost informați că fiul lor nu avea să primească securitate fără titlu regal. „OK, păi, el trebuie să fie protejat, deci nu zicem: «Nu-l face prinț sau prințesă», indiferent că e fată sau băiat.

Dar dacă spui că titlul îi va afecta siguranța, nu am fost noi cei care au creat această mașină monstruoasă în termeni de clickbait și tabloide britanice [care pun siguranța familiei lor în pericol]. Voi ați permis ca asta să se întâmple, deci fiul nostru trebuie să fie protejat”, a mai spus Meghan.

Meghan Markle: „Nu e dreptul lor să-i ia acel titlu”

Meghan a notat de asemenea că o convenție urma să fie schimbată în mod special „pentru Archie” în așa fel încât el să nu primească un titlu regal. „Nu e dreptul lor să-i ia acel titlu, corect?”, a mai spus.

Ulterior, Oprah a confirmat că nici Regina, nici Prințul Philip nu au fost cei care au comentat asupra culorii pielii lui Archie. „Nu mi-a zis [Harry] cu cine a avut acele conversații”, a declarat jurnalista, pentru CBS. Cu toate acestea, Harry a precizat că nu era vorba despre bunicii lui.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter