De ce este îngrijorat Prințul Harry pentru Meghan Markle

De Adelina Duinea, pe

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la venerabila vârstă de 99 de ani. În luna iunie a anului acesta ar fi împlinit 100 de ani. Philip s-a retras din activitate în anul 2017, de atunci făcându-și rar apariția în cadrul evenimentelor organizate de familia regală.

Prințul Harry (36 de ani), nepotul Prințului Philip, a ajuns singur în Marea Britanie pe 12 aprilie 2021. Cu ocazia nefericitului eveniment, Harry își revede pentru prima oară familia după ce, la începutul anului 2020, a anunțat că el și soția lui se retrag din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice.

Deși își doreau în continuare un rol cu mai puține responsabilități în cadrul instituției, Harry și Meghan Markle (39 de ani) au fost forțați să se retragă complet. Perechea a renunțat inclusiv la titlurile de Duce și Ducesă de Sussex.

De ce este îngrijorat Prințul Harry pentru Meghan Markle

În prezent, Meghan este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, o fiică. Perechea mai are un fiu, Archie Harrison, care va împlini 2 ani pe 6 mai 2021. Din pricina sarcinii sale avansate, fosta actriță nu a putut fi prezentă la înmormântarea Prințului Philip.

Înmormântarea Ducelui de Edinburgh va avea loc pe 17 aprilie 2021. Harry va petrece, așadar, o săptămână în Marea Britanie. „Deja le duce dorul lui Meghan și lui Archie. Vorbește zi de zi prin apel video cu ei. De fapt, vorbesc de mai multe ori pe zi pentru că își face griji că a «părăsit-o» pe Meghan într-un moment avansat al sarcinii”, a declarat o sursă pentru Us Magazine.

Citește și:

Prințul Philip, acuzat în repetate rânduri că a înșelat-o pe Regina Elisabeta a II-a

De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

La scurt timp de la decesul lui Philip, Harry și Meghan au declarat: „Bunicul meu a fost un bărbat dedicat serviciului său, un bărbat cu onoare și cu un umor grozav. A fost autentic, a avut o istețime ascuțită și putea capta atenția unei întregi săli datorită carismei sale – dar și fiindcă n-aveai niciodată cum să știi ce ar putea scoate pe gură”.

„Va rămâne în memoria noastră ca cel mai îndelungat consort al monarhului, un militar decorat, un prinț și un duce. Pentru mine, ca și pentru aceia dintre voi care ați pierdut pe cineva drag sau un bunic în decursul acestui an, a fost întâi de toate bunicul meu: un maestru al grătarului, o legendă a bâlbâielilor și îndrăzneț până la final.

Ți se va simți lipsa, dar vei rămâne în amintiri – în amintirile unei națiuni și ale lumii. În inimile lui Meghan, Archie, a mea (precum și a viitoarei tale strănepoate) vei avea mereu un loc special”, a încheiat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter