De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 iulie 2021, 13:08

În primăvara anului 2019, Ramona Olaru (31 de ani) s-a separat de fostul ei soț, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp. După multe încercări, însă, și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța.

Ramona a decis asta, nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit. Nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, spuneau atunci surse apropiate Ramonei, pentru Unica.

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

Asistenta TV a semnat actele de divorț în iulie 2019. Imediat apoi, Ramona a publicat o imagine surprinsă în momentul semnării, fotografie în dreptul căreia a scris: „Viața merge mai departe … :)”.

În cadrul unei ediții Neața cu Răzvan și Dani, potrivit WOWbiz, Ramona a glumit: „Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba «până când moartea ne va despărți»”.

După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. „O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu.

Citește și:

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Pepe a vorbit despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar, iubită”

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.

Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare.

Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, declara Cuza după despărțire.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter