De când a slăbit, Oana Roman mănâncă o singură dată pe zi. Ce conține salata care o ajută să se mențină în formă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 iulie 2021, 18:02

Oana Roman și-a schimbat complet stilul de viață în ultimele luni. Vedeta a reușit să scape de un număr impresionant de kilograme, iar acum face tot posibilul pentru a se menține la o greutate optimă.

Se pare că secretul Oanei Roman este faptul că se rezumă la o singură masă pe zi și, opțional, o gustare.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Oana Roman a împărtășit cu fanii și urmăritorii de pe rețelele sociale o rețetă de salată delicioasă și consistentă pe care ea obișnuiește să o consume adesea:

„O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de slată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a spus Oana Roman, într-un Instastory.

Citeşte şi: Oana Roman, anunț neașteptat despre mama ei: „Din păcate, nu a fost externată”

Oana a mai mărturisiut internauților că, pentru prima data în mulți ani, a rămas complet singură acasă și nu știe ce să facă.

„Am ajuns acasă. Isa este la tatăl ei (n.r. – Marius Elisei), mama este la spital și ce credeți? Sunt singură acasă. Doar eu cu mine. Cred că lucrul acest anu mi s-a mai întâmplat de ani de zile. Nu mai știu cum este să fiu singură acasă și nu știu ce să fac… O să mă uit la filme, o să mănânc popcorn (da, o să trișez) și o să mă bucur de casa mea și o să mă odihnesc până mâine dimineață. Mâine dimineață voi fi foarte stresată până voi afla că mama va ieși din operație și va fi bine”, a adăugat Oana.

Foto –  Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter