David Duchovny a fost surprins alături de iubita sa pe o plajă din Malibu FOTO

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 21 august 2018, 17:20
David Duchovny și iubita sa, Monique Pendleberry, cu 33 de ani mai tânără, își petrec vacanța pe o plajă din Malibu. Paparazzi au surprins câteva imagini.  

David Duchovny (58) și mai tânăra lui iubită, Monique Pendleberry (25), sunt împreună de mai bine de un an, în ciuda diferenței mari de vârstă. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de curând pe o plajă din Malibu, acolo unde își petrec vacanța, în compania unor prieteni, conform DailyMail.

Actorul din „Dosarele X” a fost căsătorit timp de 17 ani cu actrița Tea Leoni și au împreună doi copii, Kyd Miller (16) și Madelaine West (19). Cei doi au divorțat în 2014. În 2008, pe vremea când juca în  ”Californication”, actorul s-a internat într-o clinică din Statele Unite pentru a-și tratata dependența de sex.

David a cunoscut-o pe Monique într-un magazin de sucuri naturale, acolo unde aceasta lucra, și de atunci sunt împreună. Fostă jucătoare de fotbal, tânăra are un corp demn de invidiat, pe care și l-a pus în valoare pe plajă, purtând un costum de baie deux piece.

Citește și: 

Răzvan Simion, dat în judecată. Fosta soție răbufnește: “Sunt datoriile lui din punct de vedere legal”

Oana Tache s-a căsătorit. Cununia a fost oficiată de sora mirelui

Sursă foto: hepta.ro/northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter