Dana Rogoz, primele declarații despre botezul fetiței sale, Lia Elena

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iunie 2020, 15:56
Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară în luna mai, în plină pandemie de coronavirus. Îndrăgita actriță a născut o fetiță perfect sănătoasă, care va fi creștinată în curând.

Dana Rogoz a trecut peste ce era mai greu și peste frica sa de a naște singură, în plină pandemie, când riscul de infectare era major, și iată că deja își face planuri pentru botez. Deși nu a stabilit încă data exactă, Dana își dorește o petrecere de botez în care să-i aibă alături pe toți cei dragi:

„Mai așteptăm. Sincer, dacă nu se schimbă reglementările… Încă nu știm, s-ar putea poate spre august, dar vedem și cum se întâmplă așa, cum evoluează lucrurile. Dar dacă ar fi, ar fi probabil tot așa ceva la aer, cu prieteni foarte apropiați, adică nu cu mare tam-tam”, a declarat Dana Rogoz la Vorbește lumea.

Citește și  – Ioana Simion, dezvăluiri neașteptate despre nunta cu Ilie Năstase: „Mi-a spus să îi împlinesc o singură dorință și după divorțăm”

Dana Rogoz a prezentat-o pe Lia tuturor pe data de 1 iunie, atunci când a publicat prima fotografie cu chipul micuței sale: „Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor!” – a scris Dana Rogoz în dreptul imaginii.

Citește și  – Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter