Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 iulie 2021, 13:55

În urmă cu 7 ani, Dana Rogoz (35 de ani) și-a pierdut tatăl. În fiecare an, în zilele în care bărbatul s-a născut și stins din viață, actrița îi transmite acestuia un mesaj. Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Dana a vorbit despre ultimele cuvinte rostite de tatăl ei înainte de a muri.

Actrița formează de 17 ani un cuplu cu regizorul Radu Dragomir (52 ani). Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Vlad Luca (6 ani) și Lia Elena (1 an). „Tata a murit când Vlad avea 10 săptămâni.

Vorbisem cu el la telefon sâmbătă, era în Apuseni, sărbătorea Paștele, și sâmbăta următoare a murit. A fost o singură săptămână în care a aflat diagnosticul crunt. (…) Starea lui s-a degradat foarte repede”, mărturisea Dana în 2020, în emisiunea Vorbește Lumea.

Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

„A avut acest timp să ne vorbească înainte de a muri. A fost foarte lucid și conștient. Ne-a vorbit fiecăruia dintre noi. Aveam aproape 29 de ani când se întâmpla asta. Unul dintre lucrurile pe care mi le-a spus a fost că oamenii nu dispar dacă continui să vorbești despre ei.

A avut leucemie într-o formă acută, foarte acută, adică s-a întâmplat fulger decesul, la o săptămână de la diagnostic. A fost ca un accident de mașină aproape. Continui să-i vorbesc, de exemplu, lui Vlad despre el.

Continui să scriu, deși nu știu unde merg textele alea, dar e dintr-o dorință a lui sau, nu știu, și mie îmi face bine”, a declarat actrița, în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și:

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Adela Popescu, primele declarații despre a treia naștere: „A fost un travaliu greu”

Oana Roman se va opera în toamnă: „Am o singură problemă”

Dana Rogoz: „Îți simt lipsa, simt golul”

În noiembrie 2020, în ziua în care tatăl ei s-a născut, Dana i-a scris un mesaj în care i-a vorbit despre fiica ei, Lia, pe care bărbatul nu a avut șansa să o cunoască. „Dacă ai vedea ce frumoasă e, dacă ai auzi-o cum râde, dacă ți-aș trimite poze cu ea pe WhatsApp, dacă ai plimba-o cu căruciorul în parc, dacă i-ai cumpăra rochițe.

Dacă l-ai vedea pe Vlad cum o distrează, dacă ai vedea ce mare și isteț a crescut, dacă l-ai lua de la școală, dacă m-ai vedea pe mine – mamă de doi copii. Dacă ne-ai vizita casa de la Viscri, înainte de a începe renovarea, dacă mi-ai aduce mâncare bună, gătită de tine cu gândul la mine, pe care să o mănânc după ce alăptez, când simt că mi-au scăzut puterile.

Dacă l-ai vedea pe Andrei cum se agită cu pandemia asta, dacă l-ai vedea pe Radu la casa lui, dacă aș face un tort pentru tine azi, atunci DA, m-aș putea bucura că e ziua ta. Dar degeaba mă pregătesc cu câteva zile înainte. Degeaba o am din timp notată în agenda telefonului. Pentru că de 7 ani încoace, când vine ziua ta, eu nu mă bucur.

De ce aș face-o? Ce motive am? Îți simt lipsa, simt golul. Golul ăsta în care intru uneori cu gândul. Și îmi vine să urlu după tine, iar ecoul strigătului meu să ajungă departe, departe de tot. Regret că nu ești aici, azi, mai mult ca în alte zile din an”, a scris actrița în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter