Dan Cruceru, declarație de dragoste pentru soția sa pe care nu a mai văzut-o de 3 luni: „Ultima poză făcută împreună”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 aprilie 2020, 13:06
Dan Cruceru se află în Republica Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea pe care o prezintă, "Survivor România". 

Dan Cruceru este nevoit să stea departe de familie în această perioadă. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că nu și-a văzut soția de 3 luni de zile și nici nu știe când va avea loc revederea, având în vedere că filmează într-o zonă afectată de coronavirus și aflată în stare de urgență. Singura alinare a sa este faptul că își vede soția și cei doi copii prin video call-uri.

Citește și – Ileana Badiu, despre soțul său medic în prima linie: „Războiul își are terenul de luptă în spitale, iar ei sunt soldații”

Dan Cruceru a postat o fotografie în care apare alături de soția sa și de fiica lor cea mare și alături a scris un mesaj emoționant însoțit de o declarație de dragoste, în semn de cadou, fiind ziua de naștere a soției sale: „Ultima poză făcută împreună (n.r. prima poză din galeria de mai sus). Au trecut trei luni de atunci. Eu am plecat să-mi împlinesc visul, iar ea a rămas acasă cu copiii. M-a susținut ca nimeni altul în decizia asta. Cu toate imperfecțiunile ei, reușește de 13 ani să fie perfectă pentru mine. Să-mi sufle în aripi, să mă ridice, mă face să mă simt cel mai puternic bărbat și tată din lume. La mulți ani, draga mea!”

„Când nu vom mai avea restricții, când totul va reveni la normal, promit să facem cea mai tare petrecere de ziua ta! Momentan, ciocnim un pahar de șampanie online! La mulți ani, Cristina! Iubita mea, soția mea, mama copiilor mei!”, a scris Dan Cruceru pe Instagram.

Citește și – Tily Niculae, momente grele după naștere: „Trec printr-un șoc post-traumatic”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter