Dan Capatos, despre povestea de dragoste cu soția sa: „Avea nuntă şi a trebuit să o anuleze”

De Mădălina Manole, pe
Dan Capatos a fost întotdeauna rezervat în declarații când a venit vorba despre viața sa personală, însă de curând, carismaticul prezentator de televiziune a făcut câteva dezvăluiri cel puțin neașteptate despre familia sa.

Dan Capatos, în vârstă de 45 de ani, este căsătorit de 20 de ani cu Monica, însă puțini știu că atunci când s-au cunoscut, fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație, ba mai mult, cea care avea să-i devină ulterior soție era la un pas de a ajunge la altar cu alt bărbat, fiind nevoită să-și anuleze nunta de dragul prezentatorului de la Antena 1: „A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani.” – a dezvăluit Dan Capatos, în emisiunea „Răi Da’ Buni”

Dan Capatos si sotia sa, Monica

Dan Capatos și soția sa, Monica, au împreună un băiețel în vârstă de 8 ani, pe nume Andrei, pe care au stabilit de comun acord să nu-l expună public, iar prezentatorul a decis acum să explice și o parte dintre motivele care au condus la această decizie. Micuțul este foarte ocupat cu activitățile sportive și, în plus, a moștenit de la tatăl său o boală care până la 12 ani nu poate fi tratată pe cale medicamentoasă: „Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) Este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, are cele mai bune note posibile și face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani. L-am dat de la opt luni la înot şi până la şapte ani a învăţat toate stilurile şi s-a plictisit. L-am dat şi la un sport de echipă, la fotbal, şi asta dintr-un alt motiv. A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist.”, – a mai mărturisit Dan Capatos la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter