Dakota Johnson, protagonista din „Fifty Shades of Grey”, dezvăluie adevărul din spatele scenelor de sex

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 21 februarie 2018, 16:20
Dakota Johnson, cea care îi dă viață Anastasiei Steele în celebra serie "Fifty Shades", a făcut câteva dezvăluiri senzaționale despre scenele fierbinți pe care le joacă alături de  Jamie Dornan, alias Christian Grey în film.

Cu toate că între Dakota Johnson și partenerul său din film, actorul Jamie Dornan nu mai există ascunzișuri și inhibiții, cei doi recunosc că nu este chiar atât de ușor să filmezi scene de sex marcate de profunzime și exuberanță în același timp. Actrița a oferit presei câteva detalii cel puțin interesante despre modul în care decurg aceste scene de sex. Dakota a recunoscut că poartă o lenjerie intimă specială care se lipește de corp pentru a nu cădea și care este foarte asemănătoare cu un plasture. De asemenea, aceasta a dezvăluit că pe platoul de filmare s-au aflat întotdeauna specialiști care i-au învâțat pe actori cum să folosească jucăriile și accesoriile sexuale.

Dakota Johnson si jamie dornan Fifty Shade of Grey 1Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor. Eu şi Jamie am lucrat împreună mult timp şi într-o manieră intimă. Între noi nu mai există loc pentru inhibiţii. Dacă ceva este foarte, foarte dificil, este necesar ca uneori să apelezi la o gură de tărie sau ceva pentru a simplifica puţin lucrurile”, a dezvălui Dakota Johnson despre rolul său din „Fifty Shades”.

 

De curând a avut loc premiera celui de-al treilea film din serie, „Fifty Shades Freed”, ocazie cu care cei doi protagoniști au fost prezenți pe covorul roșu, iar Jamie, așa cum era de așteptat, a venit însoțit de soția sa, Amelia Warner. Cu această ocazie, Jamie a dezvăluit că nu crede să mai existe o a patra parte, decât în cazul în care autoarea va mai scrie o continuare și, în plus, a afirmat că s-ar putea să fie prea „în vârstă pentru asta”.

Dakota Johnson si jamie dornan Fifty Shade of Grey freeds

Conform presei internaționale, se pare că Amelia Warner a fost tot timpul geloasă pe prestația din film a Dakotei, ajungând chiar să-și suspecteze soțul că scenele de sex ar exista pe bune dincolo de platoul de filmare. Nici Jamie nu s-a ascuns de aceste aluzii și a recunoscut, la un moment dat, că filmele din seria „Fifty Shades” au ajuns să-i pună în pericol căsnicia.

Pe de altă parte, între Dakota și Jamie au existat conflicte serioase, cei doi, pe cât de multă chimie împărțeau pe marile ecrane, pe atât de mult nu se suportau în realitate. Plecați în turneul de promovare a ultimului film, Dakota și Jamie s-au certat, ba chiar nu și-au mai vorbit, „Grey” acuzând-o de „comportament de divă”. Producătorii au fost nevoiți să o sune pe mama Dakotei, actrița Melanie Griffith, pentru a o ruga să stea de vorbă cu fiica sa.

Citește și – Melanie Griffith, din nou operată de cancer. FOTO

Citește și Dakota Johnson și Jamie Dornan pe platourile de filmare

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter