Retrospectiva anului. Cupluri celebre care s-au despărțit în 2018

De Mădălina Manole, pe

Mai este doar un pas și intrăm în noul an, iar noi am decis să facem un bilanț al cuplurilor care s-au despărțit în 2018. Fie că și-au spus adio după ani de relație, fie că au ajuns la divorț, mai multe celebrități au pornit pe drumuri separate anul acesta.

Dacă unele cupluri au punctat în 2018 o căsătorie sau alte cupluri și-au asumat rolul de părinți, iată că lucrurile nu au fost atât de bune pentru toată lumea. Fie că este vorba de vedete autohtone sau celebrități de peste hotare, iată care sunt cuplurile care s-au despărțit în 2018!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Dragusanu, victor slav si sofia natalia, fetita lor

Bianca Drăguşanu (36 ani) şi Victor Slav (38 ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna însă și actele și au devenit părinții unei fetițe pe nume Sofia Natalia, acum în vârstă de 2 ani. Ei bine, împăcarea nu a durat foarte mult, Bianca Drăgușanu și Victor Slav despărțindu-se definitiv la începutul acestei veri.

Misha și Connect-R

Misha si Connect-R 1

Cu toate că Misha (27 ani), pe numele său real Mihaela Sotrocan, și Connect-R (36 ani), Ștefan Mihalache pe numele său, au divorțat în urmă cu aproape doi ani, abia în vara lui 2018 au făcut totul public. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și sunt părinții unei fetițe pe nume Maya, în vârstă de 4 ani. De altfel, micuța a fost și motivul pentru care artiștii au preferat să-și țină divorțul departe de urechile și ochii presei.

Channing Tatum şi Jenna Dewan

Channing Tatum și Jenna Dewan divorțează

Channing Tatum (38 ani) şi Jenna Dewan (38 de ani) au decis să divorțeze după nouă ani de căsnicie. Cei doi îndrăgiți actori s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la “Step Up”, în anul 2006, iar în 2009 s-au căsătorit, devenind părinții unei fetițe, Everly, acum în vârstă de 5 ani. Anunțul divorțului a fost dat în primăvara acestui an, pe conturile de socializare, simultan de ambii actori care au promis că vor rămâne în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună.

Robert De Niro și Grace Hightower

Robert De Niro și Grace Hightower

Pentră că niciodată nu este prea târziu pentru un nou început, Robert De Niro (75 ani) și Grace Hightower (63 ani) au hotărât de comun acord să divorțeze după 21 de ani de mariaj. Cei doi s-au cunoscut la Londra în 1987 și s-au căsătorit în 1997 formând unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cu toate că la doi ani de la nuntă erau deciși să divorțeze, cei doi și-au mai dat o șansă și au devenit pentru a doua oară părinți, de această dată cu o mamă surogat. Ei bine, șansa se pare că a ținut până în toamna acestui an când presa internațională a anunțat despărțirea celor doi.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux 

Justin Theroux si Jennifer Aniston

După șapte ani de relație și doi de căsătorie, Jennifer Aniston (49 de ani) şi Justin Theroux (47 ani) s-au despărțit. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă, iar actorii au recunoscut că actele de divorț au fost semnate cu un an în urmă, în 2017, însă au preferat să păstreze discreția în privința separării.

Gigi Hadid și Zayn Malik

Gigi Hadid si Zayn Malik

Gigi Hadid (23 ani) și Zayn Malik (25 ani) și-au spus adio după doi ani de relație. Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de peste hotare, însă, se pare că sentimentele acestora s-au evaporat între timp și principalul motiv ar fi fost distanța și programul de muncă absolut incompatibil al celor doi care nu le permitea să se vadă pentru perioade de timp foarte lungi. Amintim că Gigi Hadid este model Victoria’s Secret, iar Zayn Malik este un cunoscut cântăreț.

Selena Gomez și Justin Bieber

Cuplul care refuză să vorbească despre bani. Discuțiile despre bani nu sunt foarte sexy, însă este important să le ai, dacă vrei ca relația voastră să dureze. Vorbiți despre cum veți împărți banii, ce cheltuieli veți avea, pentru că veți preveni, astfel, apariția problemelor.

Cu toate că relația lui Justin Bieber (24 ani) cu Selena Gomez (26 ani) părea să prindă aripi și să se îndrepte către ceva mai mult, iată că cei doi s-au despărțit din nou anul acesta, de această dată, însă este definitiv sau, cel puțin așa ar trebui să fie având în vedere că Justin Bieber s-a și însurat anul acesta cu iubita sa, Hailey Baldwin.

Ariana Grande și Pete Davidson

Ariana Grande și pete Davidson
Povestea de dragoste dintre Ariana Grande (25 ani) și Pete Davidson (25 ani) s-a încheiat la fel de repede cum a început. Cei doi se cunoscuseră de doar câteva luni în momentul în care au anunțat că s-au logodit. Se pare că actorul, care face parte din distribuția show-ului Saturday Night Live, s-a grăbit să-i ofere inelul de logodnă a cărui sumă nu este deloc de neglijat, – 100.000 euro, având în vedere că artista abia se despărțise de Mac Miller, bărbatul alături de care a fost dispusă să ajungă întâia oară la altar.

Alessandra Ambrosio şi Jamie Mazur

Alessandra Ambrosio şi Jamie Mazur

Când toată lumea se aștepta la o căsătorie, Alessandra Ambrosio (37 de ani) și logodnicul ei, Jamie Mazur (36 de ani) și-au spus adio. Cei doi au fost împreună peste un deceniu și au devenit părinții unei fetițe, Ania Louise, în vârstă de 9 ani, și ai unui  băiețel de cinci ani, Noah Phoenix. Ea, unul dintre cele mai bine plătite fotomodele din lume, și el, un potent om de afaceri, se logodiseră în anul 2008, după trei ani de relație.

Sursă foto: Hepta, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter