Cum vrea Andra să scape de kilogramele acumulate în timpul pandemiei

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Andra (34 de ani) a vorbit despre cariera muzicală, dar și despre silueta ei. Înaintea pandemiei, ritmul în care muncea o ajuta pe solistă să se mențină în formă. În ultimele luni, însă, fiind nevoită să stea acasă, Andra și-a permis să-și satisfacă poftele culinare și să se odihnească.

De curând, cântăreața a introdus sportul în viața ei. Cu toate acestea, Andra admite că mai are de lucrat la alimentație. „Încă lucrez la alimentație. (…) Nu pot să zic că mănânc mult cantitativ, dar îmi place să gust și de acolo și de acolo. Sunt pofticioasă”, a mărturisit artista. „Încă lucrez la această disciplină alimentară.”

Cum vrea Andra să scape de kilogramele acumulate în timpul pandemiei

„Problema mea, nu știu dacă pot să o numesc problemă, este că, după 20 de ani de carieră, mi-am permis să-mi dau frâu liber dorințelor culinare, de a sta în casă fără să fac nimic, să lenevesc. (…) N-a ținut mult. (…) Parcă-mi plăcea, dar la un moment dat am simțit că era prea mult. Simțeam că voiam să revin.

Acum am început să cânt, să fac sport. Nu fac de foarte multă vreme, dar am început să fac sport. Încerc să fac sportul să facă parte din viața mea. În fiecare zi fac, de luni până vineri. M-am apucat de sală cu fix o săptămână înainte să se închidă. Apoi mi-am făcut o gașcă de fete care vin la mine acasă și facem sport zi de zi.

Sâmbăta și duminica dau o tură de parc, dar nu alerg. Mers alert. Nu simt că am condiția aia fizică. Mă simt foarte bine. Simt că am făcut un pas înspre mai bine. Ca artist cred că trebuie să ai grijă la imaginea ta, să dai un exemplu, să fii un exemplu pentru fanii tăi, ce mănânci, ce spui, cum ești, cum te porți”, a mai spus solista.

Pe parcursul aceluiași interviu, Andra a vorbit despre relația specială pe care o are cu mama ei. „Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd. În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia.

S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții. Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață. Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună „domne, dar ne-ați promis” și m-am dus eu, tata nu era.

Mama, când a văzut cum mă certam eu cu organizatorul de acolo și omul ăla cum ridica tonul la mine și eu răspundeam, ei, fiind atât de emotivă, i s-a spart o venă la ochi, din cauza tensiunii pe care a trăit-o.

Mi-am dat seama că nu e pentru ea [mediul ăsta]. Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a mărturisit artista cu lacrimi în ochi.

Andra și Cătălin Măruță (43 de ani) formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de doar 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi și-au oficializat relația. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei Băieții și Fetele, cântată de artistă. Cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter