Cum se simte Benone Sinulescu la o lună după ce a fost găsit inconștient în casă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:59

Luna trecută, Benone Sinulescu (84 de ani) a trecut prin momente dificile din cauza stării de sănătate. Cântărețul a fost internat mai întâi într-un centru paleativ, iar apoi într-un spital pentru două săptămâni, după ce a fi fost găsit inconștient în casă pe data de 8 iulie.

La momentul respectiv, soția artistului, Elena Sinulescu, a fost acuzată de fostul impresar al acestuia, Ionuț Pavel, că nu-l îngrijește corespunzător.

“Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a declarat Ionuț Pavel, acum trei săptămâni.

După aceste acuze, Elena Sinulescu a explicat că nu și-a dorit să mediatizeze cazul soțului său și de aceea, într-o primă fază, nu l-a dus la spital, ci într-o clinică privată pentru a primi îngrijirile necesare.

Citeşte şi: Recunoști vedeta? Astăzi este o cântăreața celebră în România

Citeşte şi: Nicolae Botgros, primele declarații la o săptămână de la moartea soției

Citeşte şi: Șerban Huidu a jignit-o public pe Mirela Vaida. Internauții, furioși de cuvintele „Cârcotașului”

Citeşte şi: Andreea Esca, relaxare în natură. Vedeta s-a scăldat într-un râu și a renunțat la sutien

“În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate”, a spus soția artistului.

Cum se simte Benone Sinulescu la o lună după ce a fost găsit inconștient în casă

Recent, soția câtărețului a vorbit din nou despre starea actuală a acestuia. Din fericire, ‘Nea Bani – cum îl alintă apropiații -, se simte din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, artistul nu dorește încă să vorbească despre cele întâmplate în ultima vreme.

„Este una bună (n.r. – starea de sanatate a artistului). E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul. Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a precizat Elena Sinulescu, pentru playtech.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter