Cum se simte Adela Popescu în timpul celei de-a treia sarcini?

De Unica.ro, pe

Recent, intrată virtual în direct în emisiunea La Măruță, Adela Popescu (34 de ani) a vorbit despre cum se simte în timpul celei de-a treia sarcini. Prezentatoarea TV și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), vor deveni părinți pentru a treia oară. Perechea are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), și va mai avea încă un băiețel.

Cum se simte Adela Popescu în timpul celei de-a treia sarcini?

Întrebată de Cătălin Măruță cum se simte, Adela a mărturisit: „Foarte bine, foarte bine sincer. N-am nicio problemă. Mă și sperie chestia asta pentru că la cât de ușor îmi este să fac copii, mi-e să nu fac mai mulți”.

Imediat apoi, întrebată dacă a treia sarcină este diferită față de celelalte două, Adela a adăugat: „Este la fel. Eu mi-am dat seama din prima că o să fie tot băiat pentru că n-am avut absolut niciun simptom. Nu mi-a fost rău, n-am fost amețită, n-am fost obosită. Nimic, nimic”.

Cum l-a cucerit Adela pe Radu?

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate.

Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei.

M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva timp.

Cum au sărbătorit Adela și Radu Dragobetele?

În mediul online, în seara dinainte de Dragobete, Adela a publicat un videoclip pe care a scris: „Romantismul n-a murit, dar mai are puțin și se răcește”. În imaginile video, Adela a surprins cada pregătită de Radu pentru ca ea să se relaxeze.

În dimineața de Dragobete, vedeta TV a împărtășit în online un dialog foarte haios dintre ea și Radu.

Adela: Să știi că mâine e Dragobetele.

Radu: A, super! Și ce vrei să facem?

Adela: Să rezervi o masă la un restaurant și să îmi iei flori.

Radu: Aha! Ce restaurant și ce flori?

Adela: Păi … ***** și lalele albe, cred.

Radu: Bun. La ***** rezerv eu, florile ne oprim și ți le alegi singură.

Adela: Perfeeeeect! Happy Dragobete! #viațadefamilie”

Foto: Instagram

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Adela Popescu, pregătiri pentru al treilea bebeluș. La ce nume s-a gândit?

Cum o răsfață Radu Vâlcan pe Adela Popescu în timpul celei de-a treia sarcini?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter