Cum se simte actorul Mel Gibson după internarea în spital, din cauza COVID-19

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:44

După ce în luna aprilie a anului trecut a fost internat în spital din cauza COVID-19, actorul Mel Gibson (65 de ani) a vorbit deschis despre lupta sa cu boala. „Te simți destul de crunt pentru o vreme”, a declarat actorul pentru Extra, într-un interviu oferit recent. „Dar medicii nu au fost nevoiți să folosească un ventilator sau ceva. Și mi-am revenit”, a mai spus.

Cum se simte actorul Mel Gibson după internarea în spital, din cauza COVID-19

Actorul, care s-a vindecat complet după ce a fost internat într-un spital din Los Angeles, California, a descris COVID-19 drept „cel mai ciudat lucru”. „Nu se simte natural în niciun fel. Nu se simte ca nimic din ce ai mai experimentat vreodată”, a mai spus. În continuare, însă, actorul a confirmat că se simte bine, glumind: „Încă pot merge de unul singur la toaletă”.

Abia în iulie 2020, The Daily Telegraph a confirmat că actorul a fost spitalizat în luna aprilie a anului trecut. „A fost testat pozitiv în aprilie și a petrecut o săptămână în spital”, a declarat PR-ul lui Gibson. „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, în timpul internării, și a fost testat negativ de mai multe ori după infecție. A fost de asemenea testat pozitiv pentru anticorpi.”

Înaintea contractării noului coronavirus, Gibson fusese fotografiat la cumpărături alături de iubita lui Rosalind Ross. Din anul 2014, actorul devenit regizor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fosta campioană de echitație. Cei doi au devenit părinții unui fiu în anul 2017, chiar înainte de premiile Oscar la care actorul fusese nominalizat în categoria cel mai bun regizor pentru pelicula Hacksaw Ridge.

Fiul cuplului, Lars Gerard, este al nouălea copil al regizorului. „Este perfectă pentru el”, spunea o sursă în 2016 despre Rosalind. „Are propria ei viață, dar pare că-i place și viața lui… Sunt pe aceeași lungime de undă.”

Primul mariaj al actorului a durat 26 de ani

Actorul și-a cunoscut prima soție, pe Robyn Denise Moore, la sfârșitul anilor 1970, după filmarea peliculei Mad Max, în Adelaide, Australia de Sud. La momentul acela, Robyn era asistentă într-un cabinet dentar, iar Mel era un actor puțin cunoscut.

S-au căsătorit în iunie 1980 și au împreună 7 copii, o fiică, Hannah (40 de ani), și 6 fii, Edward (38 de ani), Christian (38 de ani), William (35 de ani), Louis (33 de ani), Milo (30 de ani) și Thomas (21 de ani).

În iulie 2006, după 26 de ani de mariaj, perechea s-a separat. Actele de divorț au fost depuse însă în martie 2009, după ce presa a publicat mai multe imagini cu actorul îmbrățișând-o pe plajă pe pianista Oksana Grigorieva.

Divorțul s-a încheiat în decembrie 2011 și înțelegerea cuplului rămâne una dintre cele mai mari din istorie, soția lui primind peste 400 de milioane de dolari. Lui Robyn i s-au oferit jumătate din câștigurile actorului din perioada mariajului lor.

Gibson, implicat într-un scandal de proporții uriașe cu pianista

În aprilie 2009, Gibson a pășit pe covorul roșu alături de Grigorieva. Perechea are o fiică, Lucia, în vârstă de 11 ani. În aprilie 2010, cei doi s-au despărțit, iar în iunie, pianista a cerut un ordin de restricție împotriva actorului, împiedicându-l să-și vadă fiica.

Ordinul a fost schimbat a doua zi pentru ca actorul să o poată vizita pe Lucia. În luna iulie a aceluiași an, Grigorieva l-a acuzat pe Gibson de violență domestică, având drept dovezi niște înregistrări cu actorul.

La vremea respectivă, Gibson nu a negat cele spuse, ulterior menționând că înregistrările ar fi fost „editate”, dar admițând și că a avut o reacție exagerată în timpul unei discuții aprinse cu pianista.

În august 2011, Gibson a căzut la o înțelegere cu Grigorieva, oferindu-i 750 de mii de dolari și o casă în Sherman Oaks, California, până când fiica lor Lucia va împlini 18 ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter