Cum se pregătește Adela Popescu pentru viața cu trei copii

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 18:00

Adela Popescu (34 de ani) va deveni mamă pentru a treia oară în vara anului acesta. Prezentatoarea TV va naște în luna iulie. Adela și soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani), vor avea un al treilea fiu. Perechea mai are doi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Recent, în mediul online, Adela a dezvăluit cum îi pregătește pe fiii ei pentru venirea frățiorului lor pe lume. „Și… am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă „problemele” organizatorice, gen pătuț, maternitate, cădiță, alte gânduri mă consumă acum.

Chiar ieri am sunat pe cineva să mă învețe puțin ce trebuie să fac să schimb puțin rutina de somn a băieților. Amândoi sunt într-o perioadă în care își doresc să facă totul cu mama”, a spus prezentatoarea TV.

Cum se pregătește Adela Popescu pentru viața cu trei copii

„Dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții. Fie că e vorba de mers la baie, vreun coșmar sau pur și simplu reasigurarea că sunt în siguranță”, a continuat.

„Momentan, lucrurile decurg așa: după băiță eu rămân cu Alexandru în dormitor și începe „momentul nostru”, pe care amândoi îl iubim. Povestim de peste zi, facem confidențe, citim și, într-un final, adoarme.

Din fericire, procesul nu durează foarte mult. În tot acest timp, Andrei stă cu Radu jos și se uită împreună la desene (a fost singura soluție să îl oprim să nu vină peste mine și Alexandru). După ce fratele mai mare adoarme, îl preiau pe Andrei în dormitorul nostru unde povestim, ne mângâiem și, într-un final, adoarme și el.

Citește și:

Ce poftește Adela Popescu în timpul sarcinii. „Simțeam că o să mor dacă nu mănânc”

Adela Popescu vrea să nască natural și a treia oară. Care este motivul

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Îl mutăm lângă Alexandru în camera lor și dorm împreună până dimineață, desigur, cu unele seri în care se mai trezesc, așa cum spuneam mai sus. Momentan ne este bine așa, momentele de dinainte de somn sunt minunate”, a mai spus Adela.

Deși iubește momentele petrecute seara alături de fiii ei, Adela știe că acestea vor deveni mai rare după nașterea celui de-al treilea bebeluș. „Deci cu asta ne ocupăm acum: introducerea tatălui în schema de somn și încercarea de a-i determina să adoarmă singurei”, a adăugat.

„Momentan, îmi pare o utopie, dar ne vom strădui. Poate avem succes. Pe măsura ce facem „pași” către desăvârșire, vă povestesc și vouă. Acum sunt în stadiul în care îmi fac curaj să renunț la ceva ce funcționează, încercând să introduc obiceiuri noi ce ne vor da lumea peste cap o vreme”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter