Cum se înțeleg, de fapt, Andreea Bălan și Andra

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 mai 2021, 12:30

Andreea Bălan (36 de ani) și Cătălin Măruță (43 de ani), soțul Andrei (34 de ani), au avut o relație în care, de-a lungul trecerii anilor, s-au strecurat și diverse conflicte. Recent, în mediul online, Andreea a dezvăluit care este relația ei cu soția prezentatorului TV.

Cum se înțeleg, de fapt, Andreea Bălan și Andra

Conflictele dintre Andreea și Cătălin au pornit cu mulți ani în urmă, când moderatorul TV a acuzat-o pe solistă că face playback în concerte, cerându-i, în cadrul emisiunii pe care o prezenta, Tonomatul DP2, să cânte acapella. La vremea aceea, însă, Cătălin își punea toți invitații să cânte accapella, fiind împotriva playbackului în general.

Între timp, solista și prezentatorul TV au reluat legătura și au depășit acea perioadă tensionată. „Întotdeauna am spus că ești una dintre artistele care muncește enorm și, în același timp, am spus de fiecare dată că ești una dintre artistele extremiste, adică tu iei totul personal și ești un fel de Xena, de războinică”, a spus Măruță în episodul podcastului său în care a avut-o invitată pe Andreea.

„Așa mi se zice. Nu prea înțeleg glumele. Nu le înțeleg, stau prost cu simțul umorului. Deși eu sunt funny la mine pe vlog, fac mișto de mine, dar când face altcineva …nu, nu, nu!”, a glumit Andreea atunci. „Țin cont de comentariile pe care le primesc. (…) Mie îmi pasă ce spune lumea și, dacă e ceva în neregulă, încerc să remediez”, a completat.

Citește și:

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

„O poză cât o mie de cuvinte! Andra înseamnă foarte mult pentru mine deoarece ne știm de peste 20 de ani, de când dormeam în turnee împreună și iată-ne astăzi cu copii! Mă bucur mult de fiecare dată când o revăd!”, a scris Andreea Bălan în mediul online, în dreptul unei imagini în care apar ea, fiicele ei, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani), și fiica Andrei și a lui Cătălin, Eva (5 ani).

Andreea Bălan, fiicele ei, Ella și Clara, Andra și fiica ei, Eva

Andreea Bălan, fiicele ei, Ella și Clara, Andra și fiica ei, Eva

Andra și Cătălin s-au căsătorit în anul 2008 și mai au împreună un fiu, David, în vârstă de 10 ani. Andreea a fost și ea căsătorită cu actorul George Burcea (32 de ani). Perechea s-a separat în martie 2020. În prezent, Andreea formează un cuplu cu Tiberiu Argint, iar actorul cu asistenta TV Viviana Sposub.

Fiindcă fostele sale relații au fost intens mediatizate în trecut, Andreea își dorește ca, pentru moment, să păstreze doar pentru ea această latură a vieții sale personale. „Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită [din nou]”, mărturisea Andreea în aprilie 2021, în emisiunea Xtra Night Show.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter