Cum se distrează familia Măruță în izolare la domiciliu. VIDEO

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 aprilie 2020, 18:14
Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii, Eva și David, au făcut un videoblog în mașină, însă pentru că sunt izolați la domiciliu, nu s-au plimbat decât în propria lor curte.

Cu toate astea, cei patru s-au distrat de minune, au cântat împreună, s-au jucat, și-au pus întrebări incomode și, totodată, au discutat despre cel mai important subiect al acestei perioade: coronavirusul, micuții demonstrând că sunt la curent cu situația, o înțeleg, o respectă și, totodată, știu care sunt măsurile pe care trebuie să le ia pentru a se proteja de virusul Covid-19.

Citește și – Cum se protejează Jojo de coronavirus: “Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor”

„Ne spălăm pe mâini și numărăm până la 20. Înseamnă că trebuie să stăm în casă. Coronavirus este un virus. Virusul este afară, este un hoț care poate să intre peste noi. Să nu ieșiți afară, deloc!” – le-a transmis Eva Măruță fanilor săi, iar David a completat: „Coronavirus este o pandemie care ne ține în casă, izolați”

Vezi mai multe imagini cu familia Măruță în galeria foto de mai sus! 

Citește șiAdelina Pestrițu a câștigat procesul cu Lucian Becali și a donat întreaga sumă pentru lupta împotriva coronavirus

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter