Cum s-a fotografiat Catrinel Menghia cu Johnny Depp

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 06 septembrie 2019, 12:14
Catrinel Menghia, alias Merlon, s-a fotografiat alături de Johnny Depp, iar imaginea de senzație a postat-o pe conturile de socializare, acolo unde a stârnit un val de reacții și aprecieri din partea fanilor.

Catrinel Menghia, care pe data de 1 octombrie va împlini vârsta de 34 de ani, a devenit mămică în urmă cu 7 luni, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Caroline, fiica sa și a partenerului său de viață, producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Prezentă la Festivalul de Film de la Veneția, la premiera filmului în care joacă Johnny Depp, „Waiting for the Barbarians „(În așteptarea barbarilor), Catrinel Menghia a profitat de ocazie și s-a fotografiat alături de celebrul actor. Schimbul de priviri dintre cei doi a creat o serie de reacții haioase în mediul online, iar prima care și-a manifestat entuziasmul a fost chiar Lidia Buble, autodeclarată mare fană a actorului, comentariul său fiind delicios: „Plâââng” – a scris iubita lui Răzvan Simion în dreptul fotografiei.

Catrinel Menghia si Johnny Depp

Catrinel Menghia a revenit la silueta inițială, care a făcut-o celebră în lume, drept dovadă că a reușit să dea jos kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Modelul și actrița a scăpat de 15 kilograme, pe primele 10 kilograme reușind să le piardă chiar în primele 10 zile după ce a născut.

Vezi cum arată Catrinel Menghia la câteva luni de când a născut în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter