Cum a reacționat prințesa Diana când a crezut că e înșelată

De Adina Radu, pe
O biografie a ducesei Camilla Parker Bowles va redeschide subiectul căsătoriei eșuate a prințesei Diana și a prințului Charles.

Biografia „Ducesa: Povestea nespusă“ va fi lansată în ziua în care Camilla va împlini 70 ani. Autoarea Penny Junor a vorbit cu prietenii și familia Camillei și a aflat că prințul Charles a plâns în noaptea de dinaintea căsătoriei cu prințesa Diana.

Camilla și fostul ei soț o găseau foarte plăcută pe Diana. Prințul Charles venea cu Diana deseori în casa soților Bowles, iar aceștia apreciau că Diana ajuta prin casă și se comporta foarte frumos cu copiii. Camilla și Diana deveniseră chiar prietene.

Dintre prietenii lui Charles doar câțiva și-au exprimat îndoiala că relația cu Diana va funcționa. Unul dintre ei i-ar fi spus că diferențele culturale dintre cei doi sunt prea mari, că au prea puține lucruri în comun. Altul și-a exprimat părerea că Diana era mai îndrăgostită de ideea de a fi prințesă decât era îndrăgostită de Charles.

Se pare că regina Elisabeta nu și-ar fi exprimat părerea despre Diana, dar regina mamă o adora pe Diana, mai ales că era nepoata unei prietene dragi, Lady Fermoy. Aceasta și-ar fi cerut scuze pe patul de moarte în 1993, că nu i-ar fi avertizat pe Charles și pe regină cât de dificilă este Diana.

Prințul Charles credea cu tărie că prietenia se poate transforma în dragoste și Diana părea femeia perfectă pentru a-i fie soție. Charles a descoperit mai târziu cât de needucată, naivă și imatură este Diana. Aceasta trăia într-o lume fantasmagorică creată de romanele de dragoste și revistele pentru femei.

Diana nu mai fusese îndrăgostită și nu știa că nu sunt suficiente șase luni pentru a cunoaște cu adevărat pe cineva și pentru a construi o relație.

Din momentul în care logodna a fost anunțată, Charles ar fi renunțat la relațiile fizice cu ducesa Camilla.

Prințul Charles i-ar fi prezentat-o pe Camilla Diane ca fiind o foarte bună prietenă, nu o fostă iubită. Când adevărul a ieșit la iveală, Diana a început să devină paranoică, indispusă, capricioasă și imprevizibilă.

În apropierea nunții, Diana a început să aibă accese de furie și plângea de furie. Devenise geloasă și obsedată de persoana Camillei. Nimeni nu bănuia că aceste schimbări în comportamentul Dianei era simptome ale bulimiei de care urma să sufere mai târziu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter