Cum a reacționat Mario Fresh la prima întâlnire cu Andreea Esca și Alexander Eram, părinții iubitei sale, Alexia

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 01 august 2018, 13:30
Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, sunt împreună de doi ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste cu iz adolescentin. Cei doi și-au încununat această perioadă de iubire printr-un inel pe care artistul i le-a oferit iubitei sale chiar la Paris.

Alexia Eram, 18 ani, și Mario Fresh, 19 ani, s-au îndrăgostit la prima vedere și după o lună de întâlniri în parc a venit și primul sărut: „Mie mi-au plăcut ochii Alexiei, totul și că graseia. O sorb din priviri când vorbește. Și îmi place că am și un nume în care se regăsește litera R” – povestește Mario Fresh, completat de Alexia care dezvăluie ce a atras-o prima dată la iubitul său: „Era drăguț, respectuos, romantic, cald și talentat.”

Pentru că relația a evoluat frumos și cei doi s-au înțeles de minune, Mario a fost prezentat părinților Alexiei, însă artistul spune că nu a simțit presiune din prisma faptului că iubita sa era întocmai fiica Andreei Esca: „Nu o pot numi presiune, pentru că am fost învățat de mic să fiu dezinvolt cu toți oamenii din jurul meu, dar este adevărat că am avut emoții la prima întâlnire cu părinții Alexiei, pentru că nu știam cum voi fi perceput. Numai că ei m-au făcut să mă simt foarte bine și relația noastră a funcționat perfect de la bun început.” – a dezvăluit Mario Fresh pentru revista Viva!

Alexia Eram si Mario Fresh

Cât despre faptul că Alexia va pleca în Anglia pentru a-și continua cursurile universitare, iar relația dintre cei doi s-ar putea răci, iată că îndrăgostiții nu se îngrijorează pera tare, ba mai mult au și variantă de rezervă: „Este normal ca la această vârstă să ne preocupe dezvoltarea noastră, ceea ce pentru mine înseamnă urmarea unei facultăți în Anglia și pentru el multe concerte și muncă în studio, dar asta nu va sta în calea iubirii noastre. Așa o să ne fie și mai dor și, când ne vom reîntâlni, va fi minunat. Apoi, există WhatsApp și Facetime, și Skype, și multe curse low cost București-Londra și invers. Sunt sigură că ne vom descurca.” – a declarat Alexia Eram pentru sursa citată.

Citește și – Cum arată astăzi fetele din trupa t.A.T.u. Făceau furori în urmă cu aproape 20 de ani

Citește și – Paula Chirilă, experiență impresionantă la mănăstire: “N-am să uit niciodată îmbrățișarea aceea”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter