Cum prepară Paula Seling șnițele din ciuperci pleurotus

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 16:07

Poate aveați impresia că, din lipsă de timp sau inspirație, vedetele și artiștii nu gătesc. Dar nu este nicidecum așa. Pentru multe personalități din showbiz-ul românesc, gătitul este o adevărată pasiune.

Paula Seling se numără printre artișii care gătesc des și, în ultimele luni, și-a făcut o pagină de YouTube unde prezintă publicului fel de fel de rețete delicioase pregătite chiar de ea. Îndrăgita artistă este adepta regimului vegan de ani buni, așadar preparatele pe care le face nu conțin alimente de origine animală.

Sunt multe rețete delicioase prezentate de Paula Seling pe pagina ei de YouTube, dar astăzi, nouă ne-a atras atenția un preparat anume – șnițele de ciuperci pleurotus.

Pentru acest fel de mâncare aveți nevoie de ciuperci pleurotus, usturoi, ulei, pătrunjel proaspăt, lapte de migdale, făină, boia, sare și piper. Cantitățile acestor ingrediente nu sunt precizate, ele putând fi adaptate în funcție de numărul de porții care se fac.

Cum prepară Paula Seling șnițele din ciuperci pleurotus

Ciupercile pleurotus se spală, se zvântă, se îndepărtează cotoarele, se întind pe o planșetă și se condimentează cu sare, piper, boia, usturoi ras și se stropesc cu puțin ulei.

Ciupercile se lasă în frigider la odihnă, într-un castronel până de pătrund de arome. Cât timp ciupercile stau la frigider, se prepară un amestec de consistența aluatului de clătite din lapte de migdale, făină albă sau neagră (după preferință), sare, piper, boia, usturoi și pătrunjel mărunțit.

Citeşte şi: Cum prepară Andreea Marin pizza care nu îngrașă: „E pur și simplu extraordinară!”

Se dau ciupercile prin făină, apoi prin compoziția din lapte și făină făcută mai devreme și se așează în tigaia cu ulei bine încins. Imediat se presară peste ele semințe de susan și se prăjesc până devin aurii. Se scot pe un șervețel pentru a îndepărta surplusul de ulei. Șnițelele se pot servi cu o salată de sezon. Poftă bună!

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter