Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley? „Ne simpatizam de la distanță”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 13 iulie 2022, 11:27

Smiley (37 de ani) și prezentatoarea TV Gina Pistol (40 de ani) vor deveni părinți în luna martie a anului acesta. Într-un interviu oferit recent artistului Damian Drăghici (50 de ani), Smiley a vorbit despre cum se pregătește pentru rolul de tată, dar și despre cum l-a cucerit Gina Pistol.

„E ceva nou. Sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o să urmeze. Nu există discuție pe care că o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez. Totul e nou.

Tocmai de-aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și, în special, să simt lucruri noi. Sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum”, a spus Smiley.

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley? „Ne simpatizam de la distanță”

Cât despre povestea de dragoste dintre el și Gina, Smiley a adăugat: „E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv.

Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune. Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”.

„M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mai mărturisit solistul.

Foto: Instagram

Citește și:

2021 este un an special pentru familia regală a Marii Britanii! Prințul Philip împlinește 100 de ani

 

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil! Prima imagine cu burtica

Numele lui Meghan Markle, scos de pe certificatul de naștere al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter