Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan. „Am fost simpli colegi”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 09 iulie 2021, 13:19

Invitat în podcastul Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar (39 de ani), Radu Vâlcan (44 de ani) a vorbit despre începuturile relației dintre el și Adela Popescu (34 de ani). Perechea s-a căsătorit în august 2015. Împreună au doi fii, Alexandru (5 ani) și Andrei (2 ani), iar Adela urmează să nască al treilea băiețel în iulie 2021.

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan. „Am fost simpli colegi”

„Primele casting-uri pentru serialul Iubire și onoare le-am dat cu actorii mai vechi care urmau să joace. La un moment dat, a venit rândul să dau și cu ea, pentru o anumită scenă, cu personajul ei. Am văzut atâta forță la femeie aia micuță de statură.

În momentul în care a început repetiția, nu-mi venea să cred. Eram șocat. Asta a fost prima interacțiune dintre noi. Apoi am mai repetat și uite-ne acum. (…) Am început ușor să ne apropiem. Pe mine râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios. (…)

Când ne-am cunoscut a ieșit explozia și forța de care a dat ea dovadă, după am fost simpli colegi. După luni de zile de repetiții, a fost un moment, apoi mai multe momente. Când filmam Iubire și onoare în Turcia, îi știam tot programul, ieșea dimineața la alergat, atunci eram fiert. (…)

Citește și:

Cum arată Adela Popescu în ultima lună de sarcină. Prezentatoarea va naște curând

Adela Popescu a vorbit despre temerile sale înainte de a treia naștere

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Adela este un om extrem de retras care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar în felul ăsta i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…)

Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncat, calmari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a mărturisit Radu.

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate.

Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei.

M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, mai spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter