Cum își va petrece Teo Trandafir sărbătorile de iarnă?

De Unica.ro, pe

Teo Trandafir (52 de ani) a dezvăluit recent pentru Click! cum își va petrece sărbătorile de iarnă. Prezentatoare TV este mama unei fiica, Maia, în vârstă de 16 ani.

Cum își va petrece Teo Trandafir sărbătorile de iarnă?

„Voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze. Înainte mergeam la un hotel unde mă feream de pofticioși.

Ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ne uităm la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare”, a declarat.

Totodată, prezentatoarea a dezvăluit că nu va găti mâncăruri tradiționale. „Voi comanda, am mulți prieteni care livrează. Este posibil ca de Crăciun să mâncăm grecește.

Suntem amatori de mâncare ușoară și avem un restaurant grecesc foarte bun în zonă, în care avem încredere. O să mâncăm plăcintă cu spanac (spanakopita), kokkinisto (tocană de vițel în sos de roșii) și ce ne vor mai propune cei de la restaurant”, a mai spus.

Teo Trandafir: „Eu nu suport niciun fel de autoritate”

Întrebată dacă există un bărbat în viața ei la acest moment, a completat: „Dacă vă uitați cu atenție la emisiunea lui Denise Rifai, ceea ce vă recomand, veți vedea că întotdeauna a existat un bărbat în viața mea.

Începând din momentul în care m-am născut și alături mi-a fost tata. Am fost căsătorită, am avut prieteni …”. Între anii 1990 și 1996, vedeta TV a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir, iar, în anul 2012, aceasta s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Constantin Iosef.

Prezentatoarea TV a mărturisit că instalarea autorității în relația de cuplu a fost cea care a făcut-o să ia de fiecare dată decizia de a divorța.

A admis că este o fire care iubește libertatea și care nu agreează impunerea de restricții într-o relație. „Eu nu suport niciun fel de autoritate.

În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odată instalată autoritatea, eu nu mai rezist”, a declarat prezentatoarea.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce familie frumoasă are Wilmark! Cum vor sărbători Crăciunul coregraful, soția lui și fiii lor?

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

Bianca Drăgușanu este o mamă autoritară: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter