Cum își va petrece Selly sărbătorile de iarnă

De Unica.ro, pe

Pentru Selly, 2020 s-a dovedit a fi un an excelent pe toate planurile: a terminat liceul, a dat BAC-ul, s-a mutat din Craiova în București, a pus la punct o mulțime de proiecte pe care, până acum, le avea doar la nivel de schițe, iar, mai nou, a primit una dintre cele mai importante provocări din viața lui –  propriul show televizat la Prima TV, intitulat sugetiv „Selly Show”. Cu toate că mai este foarte foarte puțin până la sfarșitul anului, Selly nu și-a făcut planuri speciale de sărbători pentru că nu a avut timp să se gândească la așa ceva.

Citeşte şi: Selly, luat peste picior de profesori după ce a anunțat că va vorbi cu ministrul Educației

Selly a spus, în cadrul unui interviu pentru Click!, Cum vor arăta pentru el sărbătorile de iarnă: „Crăciunul, cu familia, iar de Revelion tot într-un cadru restrâns, cu prietenii apropiați, nu știm încă unde. Sincer, ultima mea grijă a fost asta, ce fac de Revelion, am multe lucruri urgente de rezolvat zi de zi, n-am niciodată timp să mă gândesc la asta. Dar Revelionul bate la ușă și s-ar putea să mă prindă fără să știu exact ce voi face.”

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Cât despre mâncărurile preferate, Selly se dlcară un mare fan al preparatelor tradiționale specifice Crăciunului și Revelionului: „Tot ce e tradițional și se mănâncă de Sărbători îmi place, desigur cu mici excepții, sunt mare amator de sarmale, șorici, porc, de jumări, tot ce e tradițional.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter