Cum își tachina Prințesa Diana amantul, după ce acesta a părăsit-o

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 12 septembrie 2018, 17:13
Prințesa Diana a avut o relație extraconjugală cu un bărbat la rândul lui însurat, care a părăsit-o, alegând să se întoarcă la soția sa. Dar răzbunarea Prințesei a fost una cruntă.

Potrivit unui prieten apropiat al lui Lady Di, Prințesa a avut o aventură cu Oliver Hoare, care a decedat săptămâna aceasta la vârsta de 73 de ani, din cauza unui cancer.

Se pare că Diana s-a enervat foarte tare în momentul în care Oliver a părăsit-o și a decis să se răzbune. Ea a început să îl sune la miezul nopții, și nu pe telefonul mobil, ci pe cel fix.

Suna și imediat cum cineva răspundea, ea închidea. Deși știa cine dă acele telefoane malițioase, bărbatul a ales să nu dezvăluie acest lucru pentru a-și proteja familia.

Ceea ce el nu știa este că Diana stătea în mașină, în fața casei lui, atunci când dădea acele telefoane nocturne ce au fost investigate de către Poliția Metropolitană în 1995.

Citește și: Conversația secretă dintre Charles și Camilla care a fost descoperită de Diana

Diana era foarte neastâmpărată. Conducea până la casa lui, parca în fața imobilului și apoi suna pe telefonul casei de pe mobilul ei. Făcea totul în mijlocul nopții, astfel putea să vadă luminile cum se aprindeau în timp ce el mergea spre telefon. Stătea acolo cu orele, sunând și privind”, a dezvăluit prietenul Dianei, la scurt timp după moartea lui Oliver.

„Știa că nu poate fi cu Hoare deoarece el era însurat. Și deși era un gentleman, unul chiar căruia îi plăcea să se distreze, banii îi aparțineau de fapt soției sale. Diana spunea mereu: Știu că nu își va părăsi niciodată soția. Dar nu era obișnuită ca lucrurile să nu se facă cum își dorea ea. Așa că îi plăcea să îl tachineze și să îi reamintească că ea era acolo”, a mai spus sursa citată pentru Mirror.

Chiar își punea staff-ul să sune la casa lui pentru ea. Le spunea: sunați la acest număr și închideți. Desigur, nimeni nu știa ce făcea pe atunci. Diana se juca în această relație, dar i-a plăcut. El s-a jucat cu focul când a început să iasă cu o prințesă și ar fi trebuit să știe că s-ar putea arde”, a continuat prietenul Prințesei.

Acum că Oliver a decedat, alți prieteni de-ai lor au început să își amintească de această relație tempestuoasă. Aventura lor a fost una atât de pasionantă încât Diana obișnuia să viseze că fuge cu el.

Iar Oliver obișnuia să se ascundă în mașina unui prieten pentru a intra pe furiș în Palatul Kensington. Odată, bărbatul și-a aprins o țigară după o noapte plină de pasiune, și a declanșat alarma de incendiu de la palat.

Angajații l-au găsit dezbrăcat, ascuns după un copc din grădină și i-au spus: „Domnule Hoare, este timpul să mergewți acasă, nu credeți?

Citește și: Thomas Markle, afirmație despre Prințesa Diana. Este picătura care a umplut paharul pentru Familia Regală

Dar îndată ce Hoare, un expert bogat în artă, a decis să o părăsească, Prințesa Inimilor a devenit femeia disprețuită.

Alimentată de gelozie și de alegerea lui Oliver de a sta alături de soția sa, Diana a ajuns să dea peste 300 de telefoane către casa familiei bărbatului.

Aceste apeluri au arătat intensitatea relației lor. Ea era extrem de îndrăgostită de el și nu putea să înțeleagă că a fost părăsită”, a spus un prieten de-al lor.

Lady Elsa Bowker, o prietenă a Prințesei Diana, care i-a fost acesteia ca o mamă, și-a amintit că ea „visa să locuiască în Italia cu chipeșul Hoare”.

Aventura Dianei cu Oiver Hoare ar fi început în anul 1992, la scurt timp după moartea tatălui prințesei și a durat până în 1994.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter